Mikor dönti el a kormány végre, hogy lesz vagy nem lesz budapesti olimpia 2024-Ben?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 17:51
11/18 A kérdező kommentje:
Jó, én nem tudom hogy a hivatalban hogy működik ez, de azt biztos, hogy ha Orbán eldönt valamit, akkor az úgy is lesz!
2017. jan. 30. 20:10
12/18 anonim válasza:
Ja, hát nyilván, ha Mélyen Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr azt mondja akkor úgy lesz. Ha nem hajlandóak teljesíteni akaratát maximum hadat üzenünk a NATO-nak, nem?
13/18 anonim válasza:
Én Salgótarján önkormányzatára tippelek.
14/18 anonim válasza:
Ja, hogy troll tetszik lenni? Az más...
15/18 A kérdező kommentje:
"Ja, hogy troll tetszik lenni? Az más"
Nem troll vagyok
2017. jan. 30. 23:13
16/18 anonim válasza:
#15: Ja, bocs, nem gondoltam, hogy értelmes ember, komolyan gondolhatja, hogy "ha Orbán eldönt valamit, az úgy is lesz". Ez még magyar viszonylatban sincs mindig így, de az olimpia ráadásul, kívül esik ezeken.
17/18 anonim válasza:
@23:33: Végül is a kisvasútra is mindenki csak legyintett, hogy ááá úgysem lesz, hülyeség az egész.
Mondjuk már nincs is, mert le is állították, annyira kevés az utas.
18/18 anonim válasza:
#17: Jó-jó, de azért a kisvasút és az olimpia, nem ugyanaz a nagyságrend. De még a stadionprogram és az olimpia sem. Ráadásul utóbbi, kívül esik a kormány hatáskörén. Persze, ez akár változhat is, még ha én nem is tartom valószínűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!