Honnan volt a kormánynak felesleges 20 milliárdja, hogy karácsonykor minden nyugdíjasnak adjon 10. 000. - Ft étkezési utalványt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem sajnálom tőlük, sőt! Én anno nem vettem volna el a 13. havi nyugdíjat, ahogy azt Feriék tették, viszont a Fidesz vissza sem állította. Kérdem én, honnan csoportosítottak át ennyi pénzt hirtelen? Megközelítőleg 2 millió nyugdíjas van ma Magyarországon x 10.000.- = 20 milliárd magyar forint. Ennyire dübörögne tényleg a mai magyar gazdaság? Esetleg ez már a 2018-as választások nyugdíjas szavazatainak megvásárlása?2017. jan. 29. 18:45
11/25 A kérdező kommentje:
Most láttam a tv-ben, hogy tüntettek a nyugatinál az olimpia rendezés ellen, a felszólaló hölgy azt mondta, hogy 700 milliárd forintra saccolják a költségeket, de az ellenzék miatt ez még ennél is több lehet... Felfoghatatlan mennyiségű pénz...
2017. jan. 29. 19:16
12/25 A kérdező kommentje:
bocs, ellenzék szerint... nem miatt
2017. jan. 29. 19:17
13/25 anonim válasza:
700 milliárdot a kormány mond.
Ezt sokszorozd meg, mivel nálunk 4-5-ször annyiból épül meg minden.
14/25 A kérdező kommentje:
Akkor az már nem is milliárd, hanem billiárd...
2017. jan. 29. 19:25
16/25 anonim válasza:
A billiárd az egy golyós játék.
17/25 A kérdező kommentje:
:D akarom mondani billió! Teljesen összezavarodok akkora számoktól... :D
2017. jan. 29. 19:49
18/25 A kérdező kommentje:
Viszont a játék az egy l-el írandó. :)
2017. jan. 29. 19:51
19/25 Alain Delon válasza:
Arra van pénz, amire akarják Vikiék.
20/25 anonim válasza:
Abból,hogy a sz-rért hú-gyért dolgozókat adóztatja meg legjobban-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!