Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a közmunka...

Akik szerint a közmunka rossz, azok szerint mit kellene csinálni a munkanélküliekkel?

Figyelt kérdés

Egyik szomszédom közmunkás. Sepri az utcákat, nem nagy meló, nem kell sietni sosem. Jól elvan a többivel, beszélgetnek délután kocsmáznak stb. Azt vette észre, hogy amióta közmunkán van nem esik depibe, a közösségben él, mint egy normális dolgozó. Kap fizetést is, mégha nem is telik teljes bérre az államnak, de rendes munkát sem végeznek.

Akik ezt ellenzik, azok mit csinálnának ezekkel az emberekkel?

2017. jan. 29. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
14%
Én egy multinál dolgozom minden törvényt betartanak. Veled komoly gondok vannak hamár azt képzeled egy közmunkást nem engednek szabadságra. Én azt hittem egy megrögzött ballibsi vagy de ez már üldözési mánia inkább
2017. jan. 29. 22:19
 42/51 anonim ***** válasza:
90%

# 41/41 Időpont tegnap 22:19

Szerintem az hallgasson üldözési mánia témakörében akinek mindenki megrögzött ballipsi aki nincs manduláig vityatya hátsójában.

Vagy esetleg jobbikos.

2017. jan. 30. 00:32
 43/51 anonim ***** válasza:
69%

jobban megéri kifizetni a 23.000 forint segélyt mint 50et fizetni köz"""""""""""""munkáért"""""""""""""

a munkájuk 0 forint értéket termel és a statisztikák pumpálásán kívül semmi célt nem szolgál

2017. jan. 30. 11:14
 44/51 anonim ***** válasza:
86%

Arról nem is beszélve,hogy nem is kap mindenki közmunkát.

És mivel magasabb,mint a segély kevesebben kapják.

A közmunka nem teremt semmi értéket.

Ha valahol munkaerőhiánnyal küzdenek,akkor vegyenek fel dolgozót legalább minimálbérrel.

Ez is csak arról szól,hogy így spórol az állam a valódi munkát végzőkön,rabszolgabérért dolgoztatja őket.

2017. jan. 30. 11:21
 45/51 anonim ***** válasza:
59%
Nem érzem úgy, mintha semmit se dolgoznék, hó végi zárás, adópapírok, teli az asztal, mindezt közmunkában, mert nemcsak az árokparton kapirgálnak a közmunkások.
2017. jan. 31. 19:29
 46/51 anonim ***** válasza:
73%

# 45/45 Időpont ma 19:29

Te vagy a még rosszabb példa, már bocsánat. Szerinted a munkád közmunkás bért ér? Csak mert elég önkormányzat játsza el ezt a minimálbérezést helyett...

2017. jan. 31. 19:36
 47/51 anonim ***** válasza:
46%

Igen,a legrosszabb,mikor a munkát végző közmunkás arra büszke,hogy kizsákmányolják.

Bravó.

2017. jan. 31. 21:11
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem vagyok büszke, sőt, nem szoktam belemenni a részletekbe, hogy milyen formában dolgozom itt, csak azért írtam, hogy nem csak árokparton vannak közmunkában foglalkoztatva az emberek, mint egyesek hiszik.

Tudom, hogy édeskevés a fizunk egy rendesen felvett dolgozóhoz képest, de jelenleg a 0-nál ez a 70e is több, a számlákat meg ki kell fizetni.

2017. febr. 1. 11:16
 49/51 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy nem csak árkot ásnak.

Van pl "kulturális közfoglalkoztatott is",akik pl kreatív közösségi tevékenységet csinálnak.

Nálunk pl a közösségi házban van ilyen alkalmazott kemény 50 ezer Ftért..

2017. febr. 1. 15:50
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

", de jelenleg a 0-nál ez a 70e is több, a számlákat meg ki kell fizetni."

Ezzel a gondolkodással van a baj.

Akkor miért nem mész el 20 ezerért?Az is több,mint a semmi:)

50 ezerből megnézem mit fizetsz ki.Még a számlákra sem elég ennyi pénz.

2017. febr. 1. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!