Szerintetek van köze a folyamatosan beérkező uniós forrásoknak Orbánék népszerűségéhez?
"Ehhez pedig erős EU kell, ami nem lehetséges egy leszakadt peremvidékkel, ahol semmit nem termelnek és a szegénység miatt fogyasztani sem fogyasztanak az ott élők. Ezért kapjuk a támogatást, ezért akarnak felhúzn"
Igen, fel akarnak húzni. Ha meg valami megemlíti, hogy talán nem minimálbért kellene adni a gyártósoron, akkor fenyegetőznek, hogy elmennek. Hogy akarnak így felhúzni? :D
Nem akarnak itt senkit felhúzni.
Kell nekik az olcsó munkaerő, meg a piac, konkurencia nélkül.
Ennyi.
# 20/22 Időpont ma 09:03
A táblázatot nagy kegyesen elfelejtetted elolvasni. :-)
# 22/22 Időpont ma 09:15
Az EU nem a Nagy Magyar szíve vágya, a szovjetunió, hogy cégekre parancsoljon mennyit ad.
Mellesleg csak ilyenkor akarja a magadfajta, hogy az EU beleszóljon. Bezzeg a TAO pénzek, hogy az Állam legalább a saját maga által hozott törvényeket betartsa, akkor pfuj-pfuj EU hogy képzeli, hogy országok belügyeibe beleavatkozik.
"Igen, fel akarnak húzni. Ha meg valami megemlíti, hogy talán nem minimálbért kellene adni a gyártósoron, akkor fenyegetőznek, hogy elmennek. Hogy akarnak így felhúzni? :D"
Vigyoroghatsz, mint a tejbetök, de nem az EU határozza meg a minimálbért és az adórendszert egy adott országon belül. És ki fenyegetőzik? Az EU? Kisfiam, tudom, hogy a hozzád hasonlók még mindig a Kádár-érában vannak leragadva, de már nem állami gazdálkodás van, a nyugat-európai cégek nem az EU tulajdonába tartoznak.
"Kell nekik az olcsó munkaerő, meg a piac, konkurencia nélkül."
És szerinted hol nagyobb a piac és a vásárlóerő? Egy szegény vagy egy gazdag Kelet-Európában? Szerinted milyen piacot jelent egy térség, ami le van rohadva Bulgária szintjére?
Erről beszélek, évente olyan 700 milliárdot kaptunk.
Ez semmi, jó nagy lózung ez a post.
Magánemberként jól hangzik, de egy ország esetén ez nulla.
Miért, mit akarsz? Majd más fog eltartani téged?
Aztán még ti szidjátok a cigányokat...
1.Én ezzel tisztában vagyok, csak azt nem veszitek észre, hogy ezzel mutatok rá, hogy marhaságokat beszéltek. "Ők fel akarnak minket húzni"
Aztán megmagyarázzátok, hogy nem lehet. :D
Jól megettétek :D;)
2.Ha Magyarország fejlett, akkor hirtelen eltűnik kb 500 ezer magyar a nyugati munkaerő piacról és annak nem Magyarország issza meg a levét.
Persze jó lesz, hogy itthon jobban pörög a bolt, de a nyugatiak mindenképp jobban járnak egy olcsó munkaerővel, aki kint/itthon is költ, mint egy csak itthon költő magyarral. ;)
3.Én nem mondtam semmit, hogy többet akarok, csak azt, hogy jókat röhögök, mikor olvasom, hogy havi 700 milliárdra akarják ráfogni, hogy ebből épül az egész kórház, a mezőgazdaság, a gépipar, a rendőrtől kezdve a tanárig mindenki ebből kapja a fizetését meg a többi, mert ezen az oldalon olvastam már annyi hülyeséget, ferdítést, hogy jaj :D
Közben meg egy fika összeg, aztán úgy van előadva, mint a megváltás, amiből majd kolbászból lesz a kerítés.
". Adnak pénzt, igen: kultúrházakra, szökőkutakra, utakra. Olyan befektetésekre, amik soha nem térülnek meg. Az iparra, mezőgazdaságra viszont nem jut, így az folyamatosan épül le, hogy a nyugati országoknak ne jelentsen konkurenciát."
Termeszetesen ez is ordas nagy hazugsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!