Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van köze a folyama...

Szerintetek van köze a folyamatosan beérkező uniós forrásoknak Orbánék népszerűségéhez?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 07:14
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Naponta 2 milliárd forint.

Hol van?

2017. jan. 27. 09:14
 22/44 anonim ***** válasza:
2%

"Ehhez pedig erős EU kell, ami nem lehetséges egy leszakadt peremvidékkel, ahol semmit nem termelnek és a szegénység miatt fogyasztani sem fogyasztanak az ott élők. Ezért kapjuk a támogatást, ezért akarnak felhúzn"

Igen, fel akarnak húzni. Ha meg valami megemlíti, hogy talán nem minimálbért kellene adni a gyártósoron, akkor fenyegetőznek, hogy elmennek. Hogy akarnak így felhúzni? :D

Nem akarnak itt senkit felhúzni.

Kell nekik az olcsó munkaerő, meg a piac, konkurencia nélkül.

Ennyi.

2017. jan. 27. 09:15
 23/44 anonim ***** válasza:
Ezt nem ilyen egyszerű. A MSZP-SZDSZ kormányok is brutál mennyiségű pénzt hívtak le, mégis elveszették népszerűségüket.
2017. jan. 27. 09:17
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

# 20/22 Időpont ma 09:03

A táblázatot nagy kegyesen elfelejtetted elolvasni. :-)

# 22/22 Időpont ma 09:15

Az EU nem a Nagy Magyar szíve vágya, a szovjetunió, hogy cégekre parancsoljon mennyit ad.

Mellesleg csak ilyenkor akarja a magadfajta, hogy az EU beleszóljon. Bezzeg a TAO pénzek, hogy az Állam legalább a saját maga által hozott törvényeket betartsa, akkor pfuj-pfuj EU hogy képzeli, hogy országok belügyeibe beleavatkozik.

2017. jan. 27. 09:19
 25/44 A kérdező kommentje:
Én olyan újságnál dolgozom, amelyik az agráriummal is foglalkozik, és így látom micsoda iszonyatos méretű uniós pénzfolyam érkezik az országba. Ennek egy részét ellopják, a többit pedig (részben) a mezőgazdaságba pumpálják, és a sok hülye azt hiszi, hogy a kormány ajándéka, ezt pedig a kabinet meglovagolja, és közben az EU-ra mutogat. Ilyen szintű gonoszságtól mindig ökölbe szorul a kezem.
2017. jan. 27. 09:19
 26/44 anonim ***** válasza:
98%

"Igen, fel akarnak húzni. Ha meg valami megemlíti, hogy talán nem minimálbért kellene adni a gyártósoron, akkor fenyegetőznek, hogy elmennek. Hogy akarnak így felhúzni? :D"

Vigyoroghatsz, mint a tejbetök, de nem az EU határozza meg a minimálbért és az adórendszert egy adott országon belül. És ki fenyegetőzik? Az EU? Kisfiam, tudom, hogy a hozzád hasonlók még mindig a Kádár-érában vannak leragadva, de már nem állami gazdálkodás van, a nyugat-európai cégek nem az EU tulajdonába tartoznak.

"Kell nekik az olcsó munkaerő, meg a piac, konkurencia nélkül."

És szerinted hol nagyobb a piac és a vásárlóerő? Egy szegény vagy egy gazdag Kelet-Európában? Szerinted milyen piacot jelent egy térség, ami le van rohadva Bulgária szintjére?

2017. jan. 27. 09:20
 27/44 anonim ***** válasza:
0%

Erről beszélek, évente olyan 700 milliárdot kaptunk.

Ez semmi, jó nagy lózung ez a post.

Magánemberként jól hangzik, de egy ország esetén ez nulla.

2017. jan. 27. 09:22
 28/44 anonim ***** válasza:
77%

Miért, mit akarsz? Majd más fog eltartani téged?

Aztán még ti szidjátok a cigányokat...

2017. jan. 27. 09:23
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

1.Én ezzel tisztában vagyok, csak azt nem veszitek észre, hogy ezzel mutatok rá, hogy marhaságokat beszéltek. "Ők fel akarnak minket húzni"

Aztán megmagyarázzátok, hogy nem lehet. :D

Jól megettétek :D;)

2.Ha Magyarország fejlett, akkor hirtelen eltűnik kb 500 ezer magyar a nyugati munkaerő piacról és annak nem Magyarország issza meg a levét.

Persze jó lesz, hogy itthon jobban pörög a bolt, de a nyugatiak mindenképp jobban járnak egy olcsó munkaerővel, aki kint/itthon is költ, mint egy csak itthon költő magyarral. ;)

3.Én nem mondtam semmit, hogy többet akarok, csak azt, hogy jókat röhögök, mikor olvasom, hogy havi 700 milliárdra akarják ráfogni, hogy ebből épül az egész kórház, a mezőgazdaság, a gépipar, a rendőrtől kezdve a tanárig mindenki ebből kapja a fizetését meg a többi, mert ezen az oldalon olvastam már annyi hülyeséget, ferdítést, hogy jaj :D

Közben meg egy fika összeg, aztán úgy van előadva, mint a megváltás, amiből majd kolbászból lesz a kerítés.

2017. jan. 27. 09:34
 30/44 anonim ***** válasza:
90%

". Adnak pénzt, igen: kultúrházakra, szökőkutakra, utakra. Olyan befektetésekre, amik soha nem térülnek meg. Az iparra, mezőgazdaságra viszont nem jut, így az folyamatosan épül le, hogy a nyugati országoknak ne jelentsen konkurenciát."

Termeszetesen ez is ordas nagy hazugsag.

2017. jan. 27. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!