Lehetséges, hogy aki aláírja a nolimpiát az hazaáruló? Ezt tudván is aláírtad volna?
jaj te, hát ez a fazon speciel tök sötét, tehát felőlem aztán mondhat amit akar :)
(egyszer azt is találta már nyilatkozni meggyőződéssel, hogy a melegek fertőzik a társadalmat és ennyire mélyre süllyedtünk, hogy már az alaptv-be is bele kellett tenni a házasodás tilalmát, mert itt tart ez a romlott erkölcs :D úgyhogy van lökete rendesen)
egyébként meg kifejezetten hazafi sztem, aki megvédi a pénzünk szétlopását! másrészt pedig ebben az országban egészen speciális értelme van a hazaárulásnak, és leginkább csak pozitív cselekedeteket takar.
Én (ilyen áron) nem szeretnék Olimpiát, de nem tudom hova tenni az ellenzőit. A Momentum Egyesület és az összes ellenzéki párt gyűjt ellene.
A Momentum tagjai fiatalok és ismeretlenek. Jó arcnak tűnnek.
Vajon tényleg szimpatikus, kicsit naiv és jó szándékú újítók, vagy csak annak tűnnek? Vagy politikusok bábjai? Mit mondanak a tények? Kik ők?
Nálam a hazaárulás ott kezdődik, hogy pénzárt árulod és adod el a magyar földet külföldieknek, de hát nyilván az a pár darab pesti arc, aki aláírt egy papírt nagyobb hazaáruló, mint azok, akik milliárdokat szakítottak azzal, hogy eladták az országot az isten tudja miféle arcoknak.
#MagyarországJobbanTeljesít
#SzeksziOrbán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!