Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiknek lenne jó az adó csökken...

Kiknek lenne jó az adó csökkentés?

Figyelt kérdés

Miből gondolod hogy a vállalkozók, de főleg a multik nem egyszerűen csak benyelnék, mint pld az Áfa csökkentést?

Akiknek meg haszna lenne belőle, azokat hogy vennéd rá, hogy új munkahelyeket teremtsen mikor nincs hozzá meg a valós fogyasztásemelkedés? És hogy tiltanád meg, hogy ne az import árukra költsék a plusz jövedelmüket, ami ugye ki is menne az országból!

2010. máj. 6. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

multinál milyen adót csökkentenének? hisz nem is adóznak rendesen, de ők tuti benyelnék jah.

vállalkozóknál annyiból lenne jó, hogy könnyebb lenne vállalkozni, mert kevesebbet kell fizetned. de ne legyenek illúzióid. nem hiszem, hogy komoly csökkentésre lehetne számítani, már ha egyszer betartják.

hisz kövér szerint majd 4 év múlva a vállalkozóknak és talán 6 év múlva az embereknek.

2010. máj. 6. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem.
2010. máj. 6. 13:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem.

És mit csinálnák azzal a hatalmas pénzel?

Felvennél még 2 embert dolgozni?

2010. máj. 6. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Az ÁFA csökkentést mindenki megérezné,de ezt az adónemet tuti hogy nem fogják csökkenteni,mert ezt lehet leghatékonyabban beszedni,1% csökkentés meg rögtön 100 milliárd kiesést jelentene a költségvetésben.

Én úgy látom hogy nálunk az emberek rosszul értelmezik az adócsökkentést,mert nem arról van szó hogy a bérből és fizetésből élők adóját akarja csökkenteni a leendő kormány hanem a munkaadókét.

2010. máj. 6. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

én jelenleg a vállalkozói igazolvány kiváltását tervezem kb fél éven belül.

ha lenne adócsökkentés nemtom mennyire lenne szép és jó. mindenesetre én egyenlőre ott vagyok leragadva, hogy ha semmi bevételem, akkor is kb 20.000 Ft-ot be kell fizetnem havonta járulék mg minden, plusz a könyvelő.

amúgy nem hiszek én ennek a fidesznek, hazug szar banda. de majd kiderül ez még nyilvánosan is.

2010. máj. 6. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Fel. És azt ne mondd már hogy az nem lenne jobb.
2010. máj. 6. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem értelmeztük rosszul.
2010. máj. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!