Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban Orbán szervezte a...

Valóban Orbán szervezte a 2006-os MTV ostromot?

Figyelt kérdés
[link]

2017. jan. 24. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10#

végülis akkor sokan sejtették, hiszen így is kovácsolt belőle hasznot, de akkor sokkal nagyobbat kovácsolt volna. De ha lesz forrás én is megnézem jobban.

2017. jan. 26. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
A wekeleaks ugyanannyira hiteltelen forrás, mint az antifidesz. Röhög a vakbelem. A wekeleaks szerint egyébként Gyurcsány izraeli katonákat hozatott és ők löttek bele a népbe.
2017. jan. 26. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:

"A wekeleaks szerint egyébként Gyurcsány izraeli katonákat hozatott és ők löttek bele a népbe."

Hazudsz!

Hol az erre utaló forrás???

2017. jan. 26. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs forrásom az igaz, de az általános szóbeszéd ez volt. A balhé meg volt rendelve és a rendőrségből minden áron ki akarták kényszeríteni a támadást. A szemkilövetés például azóta is mekkora adu náluk. Gondoljunk bele ha "a gyilkos Gyurcsányt" "a gyilkos balodalt" óbégathatnának.
2017. jan. 26. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:
6%

Teljesen látszik a két oldal elvakultjainak vitája itt.

Aki egy kicsit is elvonatkoztat a pártpolitikától, egyik vezetőnek sem dől be az tudja, hogy az öszödi beszéd utáni felháborodás spontán utcai "akciókat" szült, senkit nem kellett megkérni, hogy menjen az utcára.

Ha ott lettem volna, én is tüntettem volna Fletó ellen és engem senki nem szervezett be sehová.

Ugyanúgy a Viktor seggét sem nyalom.

Nagyon látszik a magyarok éretlensége a demokráciára, sajnos.

2017. jan. 26. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
2017. jan. 27. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:

bocs a szöveg lemaradt.

nem kedvelem a palit, de ez nem is szimpátia kérdése. Egyet értek vele.

2017. jan. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!