Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó lenne újra bevezetni a...

Jó lenne újra bevezetni a cenzusos választójogot és választhatóságot?

Figyelt kérdés
Veleményem szerint az általános, egyenlő és titkos választójog bevezetésével semmi sem lett demokratikusabb hazánkban. Hozzá nem értő emberek szavazhatnak. Ezáltal olyan minőségi romlás következett be a politikai elitünkben, hogy nem tudom leírni. Elvárom, hogy a képviselőink, vagy minisztereink saját szakterületeiken a szakmájuk legnagyobb koponyáik legyenek. Szerintem az, hogy a hatalom forrása a nép a legnagyobb blődség a világon. A nép nem tudja eldönteni, hogy neki mi a legjobb.
2017. jan. 24. 20:03
1 2
 11/12 Vazul1972 ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Minden hibájával együtt, én még mindig az általános választójogot tartom a legjobb megoldásnak.
2017. jan. 25. 02:27
 12/12 anonim ***** válasza:
"A nép nem tudja eldönteni, hogy neki mi a legjobb". Na ja, az "urak" igen, csak xarnak rá.
2017. jan. 25. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!