Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti bejártátok már a régi Nagy...

Ti bejártátok már a régi Nagy Magyarország részeit, amik most külföldön vannak?

Figyelt kérdés

Mindig is érdekelt a magyar politika, meg történelem.

Rengeteg tanultam és olvastam erről a témáról, és nagyon érdekelnek az elcsatolt területek is.

Nem tudom ki hogy van vele, de az aktuális politikát is nyomon követem, ami az adott területhez tartozik.

Jelenleg Erdélynél tartok, hatalmas terület, megyénként kívánom bejárni, és a nagyobb városokat történelmi helyeket felkeresni, fotózni.

Valaki csinált már ilyen túrákat is a régi területeken?

#trianonelőttután
2017. jan. 22. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi elég sok történelmi helyen jártunk, de nem sok minden maradt meg. Ellopták, lerombolták stb, mert azért 100 év az elég sok
2017. jan. 22. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Erdélyben és Szlovákiában voltam.
2017. jan. 22. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Felvidék, Délvidék. Erdélyben még nem voltam.
2017. jan. 23. 05:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen. "ismerd meg közelebbi és tágabb környezetedet, hogy megértsd a veled történteket" típusú cselekvésnek hívják az ilyesmit.

És ha az ember még ismétel is, meglepődhet, mit tesz az idő. Nagy úr, nagy átalakító. Az emberi lelkekben is. Ma nem ugyanaz, mint 10 éve. És 10 éve nem volt ugyanaz, mint 20 éve. Nem is beszélve a korábbi időkről. Pláne azokról, amikor még ne mis voltak külföldön.

Utazni sokféleképpen lehet. Fizikailag is, hát még az írásokban, feljegyzésekben. Érdekes tevékenység. De csak akkor, ha figyelünk és helyesen következtetünk. Örkénnyel szólva, ha az ember mindig ügyel arra, hogy a gondolatai ne kalandozzanak szerte széjjel, hanem mindig a helyes irányba haladjanak. Már csak a helyes irányt kell megtalálni.

2017. jan. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!