Miért kell Mongóliát támogatnia a magyar kormánynak 25millió Dollár összértékben?
"Itthon, Magyarországon nincs kit támogatni?"
Itthon már minden rendben van. Innen már csak egy olimpia hiányzik.
Kérdezz csak meg egy fideszest.
Őseink földjére megy a zsozsó!
Mivel a KSH nem gyűjt adatokat és nem készít kimutatást a magyarországi mélyszegénységről, az nincs is.
Ha nincs szegény, nincs kit támogatni!
Az viszont nem helyes, hogy ezt a pénzt azoktól veszik el, akik minden héten meccset nézni járnának, de nincs településükön - még tervezési szinten sem! - stadion!
Azt kellene már végre valakinek megkérdenie orbántól, hogy tudja-e hogy minek kéne egy kormányfő feladatának lennie?
Most gondoljuk el hogy a következő meg mondjuk megszállotja lenne a golfnak. Mi közünk a horvátok focistadionjához, meg a szerb csapat focistadionjához.
Itthon is lenne untig helye annak a pénznek, bár tudom Magyarország GAZDAG és majd mi megoldjuk mindenki problémáját mert olyan óberokosok is vagyunk természetesen. Az biztos hogy az ő jólétét meg a bandájáét már megoldottátok.
Neki már mindene megvan. csak nehogy legyen majd vagyonelkobzás a végén én azért aggódnánk a helyében.
A kérdésre: Miért kéne itt támogatni.
Direkt jó hogy hogy késő középkori szinten vagyunk.
Majd meg lesz magyarázva, hogy soroszsidófletóvona.
Ez miért jó? Nem értem
"Mert Mongólia szegény."
Igen?
Akkor miért nem Oroszország támogatja?
Mongóliával évek óta jó külkereskedelmi kapcsolatban állunk, amiből sok zsozsó jön nekünk is, nem értem ez miért baj - csak garantálták, hogy az eddigi befektetések hozamai is stabilan vissza tudjanak áramolni.
Egyébként nem támogatjuk, hanem segélyhitelt nyújtunk - a kettő nem ugyanaz.
ma 17:26
Igen? :D
Számold csak ki!!!
289x25.000.000.000=?
Hány ezermilliárd Forint ez? :D
És te ezt akarod a mongoloknak adományozni???
Itthon nincs kit támogassunk, szernted?
Miért csak a keleti országokra kell költeni a milliárdokat, "Mr. Trump"?
#7: Na most vagy nem érted a hitel fogalmát, vagy direkt játszod a hülyét. Nekünk pont azért éri meg "támogatni" Mongolóiát, amiért az EU-nak is megéri támogatni Magyarországot. Ők vajon miért költenek keleti országokra, mikor otthon is van épp elég problémájuk?
A 25 M $ egyébként nagyjából 7 milliárd forint, 1 éve másfélszer ekkora értékű beruházást írtunk alá velük: [link]
Persze mindent el lehetne költeni itthon...csak minek? Hahó - globális gazdaság van: aki kimarad, lemarad. Mi nem tudunk már Japán, Dél-Afrika vagy az USA fő kereskedelmi partnerévé válni - maradnak az ilyen kis országok. Eldönthetjük, hogy elhozzuk az ott felkínálkozó befektetési lehetőségeket vagy még ezzel sem élünk, s ülünk forintjainkon, várva, hogy elértéktelenedjen a csudába.
Most kivételesen egyetértek veled :D
Én írtam el, 25milliót akartam írni, erre milliárdot írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!