Mit gondoltok Thürmer Gyuláról?
Thürmer hisz valamiben. Csak nem jól. Ha úgy vesszük nem az a baj ha a szocializmusban lát valamit vagy hisz benne, de ő azt gondolja hogy a '89 előtti időszak a szocializmus szóval egyenlő. Meggyőződése hogy Kádár János (tőle idézem) "a huszadik század legnagyobb magyar politikusa". Ami azért probléma mert e szerint keveri a fogalmakat neveket tényeket, saját meggyőződésével. És az ellenképet amiben lehet hogy van építőjellegű momentum a meggyőződéséhez, csak "kapitalista propagandának tartja".
Kicsit sjanálom őt, azon ritka politikusok egyike aki mélységesen hisz valamiben. De nem tudja hogy téved..
Olyan téren tisztelem őt, hogy kitart az elvei mellett, de az elveivel nem értek egyet. Szerintem sosem fog bekerülni a parlamentbe.
Most sokkal népszerűbb a Kétfarkú Kutyapárt mint a Thürmer féle Munkáspárt. :)
Nem értem, hogy a szoci nyugdíjasok és Kádár-nosztalgiázók miért nem őket támogatják, hanem az MSZP-t, DK-t, akiknek a gazdaságpolitikája pont a kádári szocializmus ellentéte.
Viszont a jövő a polgári demokráciában van, ezt a Fidesz képviseli jelenleg.
"elég nagy népszerűsége van, a parlamenten kívüli partok közül a legnagyobb ha jól tudom"
na jó maradjunk a realitásoknál... :-)
Jelenleg nincs támogatottsága a Munkáspártnak. HOgy is lenne?
Azt gondolom róla ,hogy a múlt évszázadból maradt itt , csak ezt nem veszi észre...
Jó lenne ha eltűnne a balfenéken , mert csak akadályozza a (szélső)bal fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!