Van olyan, aki a Fidesz minden hibája és szemétsége ellenére is a Fideszre szavaz, mert nem lát jobb alternatívát? Vagy nem szavaz, ezzel is a Fideszt segítve?
Figyelt kérdés
Vagy nem szavaz, ezzel is a Fideszt segítve? Mondjuk jobbikos volt, és a közelmúlt eseményei miatt kiábrándult stb.2017. jan. 17. 02:06
11/39 anonim válasza:
Én fideszre szavazok 2018-ban.
12/39 anonim válasza:
"Nincs mit tisztelni egy erkölcstelen, maffiapárti emberen."
Megszólalt a toleráns balliberális.
13/39 anonim válasza:
A Fidesz nem a saját minőségével nyeri meg a választást, hanem a többiek minősíthetetlenségével.
14/39 anonim válasza:
"Megszólalt a toleráns balliberális."
Nem vagyok toleráns és nem vagyok balliberális.
15/39 anonim válasza:
Én élvezem, ahogy a "Ballerok" :-) szenvednek, úgyhogy hajrá Fidesz! :-)
16/39 anonim válasza:
Lenne jobb alternatíva, ha engednék a baloldalt is szóhoz jutni (na nem azokat akik magukat "baloldalinak fényezik!).
17/39 anonim válasza:
Addig még engedi, hogy nyugodtan lopjak, ne fizessek adót, addig a fidesz.
18/39 anonim válasza:
18. Lol :D A fidesz rendszer igazi nyertese megszólalt.
Egyébként persze, legyen inkább diktatúra, mint hogy vitázni is kelljen a problémákon. Hajrá fidesz! Aki nem ért egyet nem is magyar :D
Le lesznek váltva, csak ahhoz fel kell nőni egy tájékozottab generációnak.
20/39 anonim válasza:
Azért azon jókat röhögök mikor összeakadok valami nyalonccal, aki Gyurcsányt mondja el mindenféle tolvajnak, holott Gyurcsány egy óvodás kezdő se volt a fideszhez képest. Ő egész pályafutása alatt nem csinált annyi kárt mint a mostaniak 10 perc alatt. Nem létezik szerintem annyira rossz alternatíva hogy én erre a a pártra szavazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!