A Fidesz azért "támadja" a civileket, hogy elvegye a civil szó pozitív csengését, hogy 2018-ban ne lehessen civil jelöltet állítani?
Ugye most a Helsinki Bizottságot, Migration Aidet, és hasonló szervezeteket támadja, de van egy olyan érzésem, hogy mindez azért van, hogy az emberekben legyen egy negatív előérzet ezzel a szóval, hogy a 2018-as választásokon ne szavazzanak civil jelöltre.
Mert az időköziken ez a civil jelölt bejött az embereknek, sokkal több szavazatot kap, mint ha az lenne alatta, hogy MSZP vagy DK.
Én egyébként fideszes vagyok, szóval nem annyira bánom, csak a szentendrei választás kapcsán jöttem rá erre.
# 10
Ez annyira semmitmondó, hogy "nem magyar érdekeket képviselnek", ez egy légből kapott állítás, persze nagyon jól hangzik.
Szerintem meg, mivel civil szervezetek, kb. azt csinálnak, amit akarnak. Még ha igazad is lenne, az sem lenne egy jó érv a civil szervezetek ellen.
Meg aztan ki hatarozza meg hogy mi a "magyar erdek"? A Fidesz?
Ugyan.
"Na bumm, egyszer segìtettek!"
Nem egyszer segítettek, hanem egy szervezet egy akciójára írtam konkrét példát. De mindenesetre már ez is elég, hogy cáfoljam azt, hogy soha nem segítettek.
"Viszont 100+esetben meg bűnözők mellett àllnak ki. Illegàlis hatàràtlèpőket vèdenek, stb, stb."
És ebből a 100+ esetből tudsz egy konkrét példát is mondani? Mert eddig 1:0 a javamra!
Javaslom böngéssz egy kicsit a neten, hogy miket csinálnak civil szervezetek, ne csak az M1-et nézd. Nekem se tartott amúgy sokáig ezt a vörösiszap dolgot kikeresnem...
"tiszta ivóvíz biztosítását ott, ahol ez problémás,"
igen, pl az illegális zöldhatáron
na erre mondom én hogy felesleges, nem magyar érdeket szolgál
"És ebből a 100+ esetből tudsz egy konkrét példát is mondani? Mert eddig 1:0 a javamra! "
Persze, hogy nem tud. Eltelt egy nap. Csak a hazudozás megy, de az nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!