Mi a probléma azzal, ha külföldi vállalatok, cégek, magánszemélyek finanszíroznak belföldi vállalatokat, alapítványokat, szervezeteket, magányszemélyeket, hogy szociális feladatokat lássanak el?
Különböző segítő feladatok, hajléktalanok, rászorulók számára, stb...
Elvileg ugye ez az állam feladata lenne, de az mostanság keveset foglalkozik a szegényekkel..
Miért baj, ha törődik valaki a néppel? És ha külföldről teszi?
# 20/20 Időpont ma 17:52
Nem érted. A CÖF amúgy mit csinál kormánypropagandán kívül? Na, mert arra tényleg nincs még 0,1%-nak sem szüksége.
"Tehát semmi.Értem."
Pontosan semmilyen ok nincsen arra, hogy korlátozzák vagy
betiltsák a szervezet működését, mármint azon kívül, hogy a kormány kinyilvánította őket az új ellenségének.
Na van itt minden :) Ki beszélt a cöfről? Van a fidesznek egy ilyen semmittevő propagandaszervezete,és..? Hogy jön ez ide? Miből gondolod,hogy én őket támogatom? Azoknak a körmére is rá kéne nézni persze,de most játszunk olyat,hogy mindenre hozol egy jobbos példát,lám ott is van ilyen,vesztettél? :) Azok is károsak,meg a külföldről pénzelt "jogvédők" is.
"Pontosan semmilyen ok nincsen arra, hogy korlátozzák vagy
betiltsák a szervezet működését"
Az megvan,hogy a vezetőitől akarnak vagyonnyilatkozatot kérni? Semmi betiltásról nincs szó.Már itt bukik az egész.Ha olyan tiszták lennének,mint a patyolat,nem a demokrácia végéről diskurálnának.Ha nincs takargatnivalója egy-egy vezetőnek,akkor adjon vagyonnyilatkozatot.
# 23/23 Időpont ma 18:23
"Ki beszélt a cöfről?"
Én. Meg a fityiszvezérkar amikor a kártékony civil szervezeteket szeretné eltávolítani.
"Van a fidesznek egy ilyen semmittevő propagandaszervezete,és..?"
Semmittevő. Csak a fél országot plakátolják ki a propagandájukkal. Kampánycsend idején is, mert ők megtehetik. Meg ugye a birkamenet is semmiség.
"Hogy jön ez ide? Miből gondolod,hogy én őket támogatom?"
Miből gondolod, hogy én azt gondolom, hogy te őket támogatod? Én csak felvetettem. Isteni kinyilatkoztatást tettél bizonyos szervezetekről, rákérdeztem erre is, no. Hát már ezt se szabad?
"Az megvan,hogy a vezetőitől akarnak vagyonnyilatkozatot kérni? Semmi betiltásról nincs szó.Már itt bukik az egész.Ha olyan tiszták lennének,mint a patyolat,nem a demokrácia végéről diskurálnának.Ha nincs takargatnivalója egy-egy vezetőnek,akkor adjon vagyonnyilatkozatot."
Ühüm:
„A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége” – nyilatkozta Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, frakcióvezető-helyettese.
Tudom, index, de 888-t, Ripostot meg pestigörényeket nem vagyok hajlandó megnyitni sem, hogy ott kikeressem a fideszes állásponti hányást a témában.
Jah, és teszem hozzá, minden civil szervezet vezetője kijelentette, hogy kitölti a vagyonnyilatkozatot, akkor is, ha hányingerkeltő politika eredménye. Mondjuk vicces lesz, hogy strómanok híjján papíron mindegyikük gazdagabb lesz a politikusainknál :-D
"Én csak felvetettem."
Hát ennyi erövel vessük fel a hópárducok nehéz helyzetét is.Ha a cöfről akarsz vitázni akkor írj ki egy kérdést,majd oda is megírom a véleményem róluk,de segítek,nem áll olyan messze a te véleményedtől.Csak eléggé átlátszó volt az erőlködés.
Németh Szilárd meg nem véletlen kiseprésről beszél.Ha értenél is a politikához tudnád,hogy ő neki az a szerepe,hogy egy adott témát "konferáljon fel",mondjon a libsiknek valami felháborítót,hogy bekapjátok a horgot és elélvezésig szajkózzátok,hogy vége a demokráciának.
"Tudom, index, de 888-t, Ripostot meg pestigörényeket nem vagyok hajlandó megnyitni sem,"
Ez már meg sem lep,pedig ha jól tájékozott akarnál lenni olvasnád a jobb és baloldalt egyaránt és kiszűrhetnéd mindkét oldal baromságait.
"Jah, és teszem hozzá, minden civil szervezet vezetője kijelentette, hogy kitölti a vagyonnyilatkozatot,"
Akkor miert beszélnek meg mindig a demokrácia végéről,a civil világ megsemmisítéséről (amit persze csak ők képviselhetnek)?
# 25/25 Időpont ma 19:24
"Hát ennyi erövel vessük fel a hópárducok nehéz helyzetét is.Ha a cöfről akarsz vitázni akkor írj ki egy kérdést,majd oda is megírom a véleményem róluk,de segítek,nem áll olyan messze a te véleményedtől.Csak eléggé átlátszó volt az erőlködés."
A hópárducok nehéz helyzete nem civil szervezet.
"Németh Szilárd meg nem véletlen kiseprésről beszél.Ha értenél is a politikához tudnád,hogy ő neki az a szerepe,hogy egy adott témát "konferáljon fel",mondjon a libsiknek valami felháborítót,hogy bekapjátok a horgot és elélvezésig szajkózzátok,hogy vége a demokráciának."
Bla-bla-bla. Mintha ez lenne az első antidemokratikus cselekedete vityáéknak. Az, hogy az a 2 millió fideszes retardált, és ezek után sem int be nekik, nem a baloldaliak szégyene.
"Ez már meg sem lep,pedig ha jól tájékozott akarnál lenni olvasnád a jobb és baloldalt egyaránt és kiszűrhetnéd mindkét oldal baromságait."
A 888, a Ripost, és a pestigörények nem jobboldal. Az 100%-os fidesz habzószájúvérhányás. Hát olvassa az akinek ez a perverziója.
Blikk olvasása nélkül is tudom, hogy az ezósok, meg a celebmániákusok mekkora idióták.
"Akkor miert beszélnek meg mindig a demokrácia végéről,a civil világ megsemmisítéséről (amit persze csak ők képviselhetnek)?"
Mert mondjuk egy értelmes országban ilyen nem történik meg? Hihetetlen, hogy ezt magyarázni kell, de ugye a hülyének nézést kikérnéd magadnak.
Te dolus
3 mondatban írd már le mit ártanaknezek a szervezetek!
Ha nem árt, és semmi haszna, az még nem indok semmire, hiszen a saját pénzével mindenki azt csinál amit akar. Szóval mit ártanak? Tényleg röviden, nincs igényem hópárducokra meg nemtom mik voltak még itt
Ezeket a szervezeteket nem nagyon ismerem, de Ukrajna jó példa, hogy hogyan is működtek ezek a jogvédő szervezetek.
Gyakorlatilag pénzmosodaként működtek, rajtuk keresztül finanszírozták az aktivistákat és a neonáci szervezeteket, amik kivitelezték a puccsot.
Janukovicsot valóban nagyjából annyira szerették, mint itt Orbánt, de sosem fajultak volna maguktól a dolgok eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!