Melyik keresztény párt volt a legkeresztényebbi a rendszerváltás óta?
Én keresztény vagyok és igazi kereszténydemokratának érzem magam. Elég sokféle KDNP-s filozófiai vonulat volt 1990-óta és ezt a Semjén féle ideológiát érzem a legkeresztényibbnek. Sajnálom, hogy végül nem sikerült mindent bezáratni vasárnap, akkor végre a polgárok a templomba & a családjukkal lehettek volna csak.Én sporteseményt se rendeznék akkor. Csak tudni szeretném, hogy más is így érez-e, aki kereszténynek vallja magát?
Ateisták, materialisták, liberálisok véleménye nem érdekel.
Ugye volt először a Keresztes Sándor majd a Surján Laci-féle KDNP, akivel bejutottunk a parlamentbe, aztán a Giczy Györgyel kiestünk. Szertintem innentől mindenki ismeri a történetünket [link] és [link]
"A gyűlölködés, kirekesztés, megkülönböztetés mióta keresztény értékek?:DDD"
Ezek nem keresztény értékek, éppen ezért a Jobbik az egyetlen keresztény párt Magyarországon, mert egyedül rájuk nem jellemző a magyargyűlölet, a magyarok kirekesztése és a magyarok hátrányos megkülönböztetése.
"Ezek nem keresztény értékek, éppen ezért a Jobbik az egyetlen keresztény párt Magyarországon, mert egyedül rájuk nem jellemző a magyargyűlölet, a magyarok kirekesztése és a magyarok hátrányos megkülönböztetése."
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy trollal állok szembe vagy csak a jobbos nemzethy keresztyén propaganda áldozatával. Volt már neked Biblia a kezedben életedben? Hol olvastad azt, hogy helyes dolog a megkülönböztetés, zsidó-és idegengyűlölet, stb?..:D
Az is érdekelne, hogy melyik bibliai vers mondja ki, hogy a magyar egy felsőbbrendű faj és mindenki más fasorba se rúg mellette? Mert én ehhez hasonlót egy másik könyvben olvastam, az nem is olyan rég, egy jó 80 éve keletkezett Németországban...
"Hol olvastad azt, hogy helyes dolog a megkülönböztetés, zsidó-és idegengyűlölet, stb?..:D"
Olvasd már el még egyszer, amit írtam! Magyarországon egyetlen párt van, amelyik nem különböztet és nem gyűlöl senkit, ez pedig a Jobbik. Minden más párt hátrányosan megkülönbözteti a magyarokat, ezt bizonyították, amikor kormányon voltak.
"Az is érdekelne, hogy melyik bibliai vers mondja ki, hogy a magyar egy felsőbbrendű faj és mindenki más fasorba se rúg mellette? Mert én ehhez hasonlót egy másik könyvben olvastam, az nem is olyan rég, egy jó 80 éve keletkezett Németországban..."
Nem is tudtam, hogy Németországban írtak olyan könyvet, ami szerint a magyar egy felsőbbrendű faj :) Azt meg főleg nem tudtam, hogy ezt a könyvet jobbikosok írták :)
"Olvasd már el még egyszer, amit írtam! Magyarországon egyetlen párt van, amelyik nem különböztet és nem gyűlöl senkit, ez pedig a Jobbik. Minden más párt hátrányosan megkülönbözteti a magyarokat, ezt bizonyították, amikor kormányon voltak."
De ostobaságot állítasz...attól, hogy most a jobbik elkezdett cukiskodni ugyanúgy egy radikális párt marad, ami erősen idegen, cigány, zsidó és még Isten tudja mit gyűlölő. Engem az érdekel hogyan fér ez össze a Bibliával, milyen alapon állítod, hogy egy elsősorban agresszióra és gyűlöletre épült párt keresztény lenne? IDÉZZ NEKEM A BIBLIÁBÓL VALAMIT, AMI ALAPJÁN A JOBBIK KERESZTÉNY LENNE! Ha nem megy, inkább ne égesd magad tovább.
"Minden más párt hátrányosan megkülönbözteti a magyarokat"
Ilyet is csak egy agymosott személy állíthat. A rendszerváltás óta hatalmon lévő kormányokról sok rossz elmondható, de a magyarok hátrányos megkülönböztetése miben merült ki? Nem látod milyen hülyeséget beszélsz? Az abszolút többségben lévő és uralkodó népcsoportot hátrányos megkülönböztetésben részesíti a durván 15% nemzetiség?:DDDD
"Nem is tudtam, hogy Németországban írtak olyan könyvet, ami szerint a magyar egy felsőbbrendű faj :) Azt meg főleg nem tudtam, hogy ezt a könyvet jobbikosok írták :)"
Nagyon jól tudod hogy miről beszélek, és szerintem te magad is látod a hasonlóságokat az ideológiában ezek szerint. De most nem erről a könyvről van szó elsősorban tudtommal, várom a bibliai idézeteket!:)
"De ostobaságot állítasz...attól, hogy most a jobbik elkezdett cukiskodni ugyanúgy egy radikális párt marad, ami erősen idegen, cigány, zsidó és még Isten tudja mit gyűlölő."
Mivel bizonyította a Jobbik, hogy gyűlöli a cigányokat és a zsidókat? Olyan választ nem fogadok el, hogy "há mer a zindeksz azt írta".
"A rendszerváltás óta hatalmon lévő kormányokról sok rossz elmondható, de a magyarok hátrányos megkülönböztetése miben merült ki?"
Pl. rengeteg olyan felzárkóztató program van, amiben magyarok nem vehetnek részt, csak cigányok. Egyetemi felvételin pluszpontot kapnak. Ha lelakták a házukat, cigányok kaphatnak újat az államtól, magyarok nem. Ugyanazért (vagy súlyosabb) bűncselekményért egy cigány enyhébb büntetést kap (ha kap egyáltalán), mint egy magyar.
"Nagyon jól tudod hogy miről beszélek, és szerintem te magad is látod a hasonlóságokat az ideológiában ezek szerint."
Csak azt látom, hogy te milyen hasonlóságokat próbálsz beleerőszakolni :)
Sem a jobbik, sem a Fidesz-KDNP nem keresztény!
A Jobbik azért nem, mert:
A zsidók és a cigányság ellen uszít, lázad, lépten-nyomon járőröznek a roma gettókban, és többségük Hitlert éltetik és tagadják a Holokausztot!
Nem vitás!
Van is videó, amin éppen az egyik Jobbikos a Holokauszt helyett "véletlenül" HoloKAMU-t mondott!
Fidesz-KDNP:
Mert súlyos milliárdokat herdál el, Kárpátaljára és Székelyföldre, Erdélybe, amikor IDE kellene a segítség!
Ezrek fagytak halálra, százezren élnek (mély)szegénységben.
Amikor ételosztás van, nem csak a Karitatív szervezeteknek kell ott lenniük, hanem KDNP-nek is, ha olyan nagy "kereszténynek" vallják magukat.
Fidesz:
...
Inkább nem mondok semmit!
Amit művelnek, az már tényleg bicskanyitogató!!!
"A zsidók és a cigányság ellen uszít, lázad, lépten-nyomon járőröznek a roma gettókban, és többségük Hitlert éltetik és tagadják a Holokausztot!
Nem vitás!"
Mondanál ezekre példát?
"Van is videó, amin éppen az egyik Jobbikos a Holokauszt helyett "véletlenül" HoloKAMU-t mondott!"
Olyan videó is van, amin egy MSZP-s politikus viccelődik a holokauszttal. Akkor az MSZP is zsidógyűlölő?
Példa kell, Mr. 29%? :D
Nesze!
https://www.youtube.com/watch?v=eCVIohdeLG8
És szidjad csak továbbra is az MSZP-t 2010 után is, amikor a Fidesz "kormány", akarom mondani, az Orbán-dinasztia aki teljesen lerombolja az ország szuverenitását, rendszerük gyűlöleten, uszításon, agymosáson, manipuláción alapul!
Az, hogy valaki tagadja a holokausztot, nem jelenti azt, hogy gyűlöli a zsidókat, ahogy azt sem, hogy a pártjának is ez lenne az álláspontja. Én inkább a cigány- és a zsidógyűlöletre lettem volna kíváncsi, hogy ez miben nyilvánul meg a Jobbiknál.
"És szidjad csak továbbra is az MSZP-t 2010 után is, amikor a Fidesz "kormány", akarom mondani, az Orbán-dinasztia aki teljesen lerombolja az ország szuverenitását, rendszerük gyűlöleten, uszításon, agymosáson, manipuláción alapul!"
Ezt nem tagadtam egy percig sem, de ha azt hiszed, hogy ugyanezek nem igazak az MSZP-re, akkor végtelenül buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!