Melyik keresztény párt volt a legkeresztényebbi a rendszerváltás óta?
Én keresztény vagyok és igazi kereszténydemokratának érzem magam. Elég sokféle KDNP-s filozófiai vonulat volt 1990-óta és ezt a Semjén féle ideológiát érzem a legkeresztényibbnek. Sajnálom, hogy végül nem sikerült mindent bezáratni vasárnap, akkor végre a polgárok a templomba & a családjukkal lehettek volna csak.Én sporteseményt se rendeznék akkor. Csak tudni szeretném, hogy más is így érez-e, aki kereszténynek vallja magát?
Ateisták, materialisták, liberálisok véleménye nem érdekel.
Ugye volt először a Keresztes Sándor majd a Surján Laci-féle KDNP, akivel bejutottunk a parlamentbe, aztán a Giczy Györgyel kiestünk. Szertintem innentől mindenki ismeri a történetünket [link] és [link]
Ritkán tezsem, de most Havas Henriket idézem. :
Ha Semjén és vonulata kereszténydemokrata, akkor én se keresztény se demokrata nem vagyok.
Ha majd lesz egy valódi kereszténydemokrata párt , belépek.
ha nem veszed zokon bejelentettelek. :-)
Egy perc alatt elárulod hogy a troll szag innen jön..
Nem trollkérdés, csak nem értitek. Ha számomra az SZDSZ nem a liberalizmust jelenti troll lennék?
Havas,stb, aki nyilatkozni szokott a KDNP-ről nagyon messze van a szellemisége a kereszténysége, fel sem tudja a teljes spektrumot fogni. Számomra pedig a liberalizmus teljesen életszerűtlen. Tessék.
Tegyük fel egy pillanatra, hogy nem troll vagy, hanem csak simán hülye.
"Sajnálom, hogy végül nem sikerült mindent bezáratni vasárnap, akkor végre a polgárok a templomba & a családjukkal lehettek volna csak"
Mert amíg zárva voltak a boltok addig ugrásszerűen megnőtt a hívők száma? Nekem nem tűnt fel, hogy többen lennének, pedig minden vasárnap ott vagyok/ott voltam a templomban.
Különben meg mi köze Semjénéknek a kereszténységhez? Ők is ugyanannak a rablóbandának a tagjai, akik nemzethy keresztyén álca mögé bújva élősködnek az országon, amit elméletileg irányítaniuk kéne, folyamatosan lopnak, csalnak, hazudnak, felvirágoztatták a korrupciót, ha mást nem is. Hogy fér össze a FIDESZ-KDNP politikája a keresztény eszmékkel, a hetedik parancsolattal teszem azt? A KDNP olyan távol áll a kereszténységtől, mint Makó Jeruzsálemtől.
"Tegyük fel egy pillanatra, hogy nem troll vagy"
Inkább ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!