Ti nektek is az a tapasztalatok, hogy a kivándorló magyarokkal a baloldal is megy kifelé?
Igen, sok oka lehet a kivándorlásnak
-jobb anyagi megélhetés
-új élet
-szerelem
-kalandvágy
-valaki szereti az adott országot a szülőföld mellett vagy helyett
-egyszerűen nincs munkahely
Ahogyan jobboldali is költözik kifelé és 2000-es években a cigányterror is szerepet vállalt ebben, hogy valaki Borsod helyett tegyük fel Londont választja.
De szerintem a legtöbb liberalista már kint van és előbb-utóbb a maradék is kimegy és így mindenki jól jár álláspontom szerint. Magyarországon a jobboldal nagyobb kezet kap a liberalista meg tapsolhat a melegházasságnak és a sokszínűségnek külföldön az új hazájukban 😉
Viszont jobboldali is fogy ezrével, de a keménymag az van és maradni is fog. Szerintem elképzelhető, hogy 2018 után már a baloldal még ekkora port sem fog zavarni amennyit most tud.
A név és a smile...
Elmúltál már 18 éves?
Igen, elmúltam 18 éves.
Igazából mindenki megy kifelé akinek nincs álláslehetősége vagy nem tud itt megélni vagy okok amiket írtam.
De egy igazi jobboldali kitartóbb egy ilyen helyzetben, mivel ez a hazánk
Ez hülyeség, egy baloldalinak is ez a hazája, csak ő másképpen képzeli el a hazája jövőjét, mint te.
Az egy igen hatalmas marhaság, hogy akinek más a véleménye, az hazaáruló.
# 13
Ez így ebben a formában nem igaz.
Ha szigorúan a politikát nézzük,a jobboldaliak azért nem mennek ki,mert a konzervatív vezetőségünk közel áll hozzájuk is(függetlenül attól,hogy rühellik Orbánt),ráadásul a jobbiknak elég nagy befolyása van.
Ellenben egy baloldali jelenleg olyan rendszerben él itthon,amit szívből gyűlöl,megvet és elítél.
Így miért maradna itthon?
Hogy idegeskedjen és szorongva kapcsolja be a tv-t minden este?
A jobboldaliaknak teljesen jó,amerre haladunk,a baloldaliaknak pedig egy rémálom.
súlyos tévedés azt hinni, hogy a nacionalista, konzervatív népség nem megy. simán veszi a sátorfáját, csak aztán ott folyton a szép hazáért sír és elbassza az életét a nyavajgással.
sokan meg szimplán belátták, hogy Mo-nak nincs szüksége rájuk, más ország viszont szeretettel várja őket, úgyhogy léptek.
Az ostoba, egybites, nemzetiszín pántlikás, melldöngető hazafiság kocsmai kategória, az életminőségedre nincs hatása, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!