Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt magukról...

Miért hiszik azt magukról sokan, hogy a Fidesz-utálatuk által az értelmesebbekhez tartoznak?

Figyelt kérdés

Persze, nagy ész kell ahhoz, hogy az ATV-t, 444-et, Népszavát, és hasonló médiumokat nézzen, olvasson valaki, és minden rémületkeltést bevegyen valaki diktatúráról, nyomorról, korrupcióról.

Viszont 2010 óta ez a kormány mégis megteremtett Magyarországon egy viszonylagos jólétet az elmúlt időkhöz képest, és ami fontos, hogy létbiztonságot, hogy nem kell félni az államcsődtől, a gazdasági mutatók folyamatosan javulnak, jelentősen könnyebb az elhelyezkedés, mint régebben. A közmunka szidása teljesen hiteltelen a baloldal felől, amikor az ő idejük alatt még ennyi sem volt, csak munkanélküliség, és segély.

Szerintem meg igen is, akik eddig segélyből élnek, és eddig is az adófizetők, dolgozók pénzéből éltek, azok inkább menjenek 55 ezerért közmunkára, mint 40 ezret kapjanak segélynek, ingyen, mint az MSZP idején.

Én úgy látom, hogy az emberek jobban mernek költeni, mert biztonságban érzik magukat, jobban fogynak a műszaki cikkek, sok új autót látni, sokan járnak étterembe, szállodába, wellnessre.

Ennek ellenére itt olvasok olyan 444 beírásokat, meg itteni kommenteket, hogy nem igaz, hogy a fidesznyikek nem látják, hogy Orbán hogyan lopja ki az éhező kisgyerek szájából az utolsó falatot is, és hogy mekkora nyomorba taszítja az országot, 50-es évekről meg sötét középkorról írnak.

Ennek ellenére az emberek jobban élnek most, mint 10 éve, jobban, mint a 90-es években, jobban, mint a Kádár-korszakban, Rákosiról, Horthyról, középkorról nem is beszélve.

Ráadásul nem is hitelből, az az MSZ(M)P-re volt jellemző, hogy ha kormányon voltak, akkor vagy megszorítás volt (Rákosi, Horn, Bokros időszak), vagy ha valamilyen életszínvonal emelkedést el is értek, akkor ugrott az államadósság, és a költségvetési hiány (Kádár, Medgyessy, Gyurcsány időszak).

2017. jan. 11. 12:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
97%

Te miről beszélsz, kérdező?

Senki nem állította, hogy a fideszesek mind buták. Van köztük egy nagy rakás intelligens, gerinctelen ember is.

Azt meg végképp nem mondta senki, hogy az ellenzék együtt harcol hősiesen a Fidesz ellen, mert mindenki látja, hogy a jelenlegi ellenzék egy kalap ...-t nem ér, nem hogy hősiesen harcolnak.

Kitalálsz magadnak egy saját világot, amiben megvan a gonosz ellenség, akit gyűlölni lehet és akinek a gondolatait és a céljait te képzeled el és vívod vele a szélmalomharcodat.

Ez egyszerűen nevetséges így kívülről szemlélve. Mintha nekem visszatérő berögződésem lenne a szomszédomról, hogy csecsemőket eszik és a végén már átrohannék hozzá egy böllérkéssel vérben forgó szemekkel, hogy véget vessek ennek az egésznek, az a szerencsétlen meg azt sem tudná, hogy miről van szó, csak azt látná, hogy le akarom szúrni és azt ordítom neki, hogy "nem eszel többé gyerekeket, te állat!!!"

2017. jan. 11. 12:53
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont 2010 óta ez a kormány mégis megteremtett Magyarországon egy viszonylagos jólétet..."

A haveroknak meg.

Mészáros Lőri sehol nem volt 2010-ig, aztán érdekes módon hirtelen több ezer százalékos bevételnövekedéseket produkált csak úgy és valamiért mindig ő nyer az állami tendereken.

De nem baj, aludj csak szépen tovább...

Majd csúnya lesz az ébredés, amikor a munkaerőhiánytól összeroppan az ország.

2017. jan. 11. 12:58
 13/42 anonim ***** válasza:
96%

Tessék, itt a jobbantejjesítő Árja Magyarországod:

[link]

Ja, de tudom, a lipsik photoshopolták a képeket, hogy ilyenek legyenek...

2017. jan. 11. 12:59
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fidesz az ostoba emberek pártja.
2017. jan. 11. 13:00
 15/42 A kérdező kommentje:

Nem egészen értem utolsó, hogy milyen kitalált világról beszélsz. Egyszerűen felidegesítettek a FideSS-ző, fidesznyikező, narancsagyúzó kommentek, meg a sötét középkorozó, rákosizó kommentek, nem én találtam ki, menj fel a 444-en egy random OV-ről vagy Fideszről szóló hírre, menj le a kommentekhez, lehet olvasni, még linkelni is felesleges, annyi van belőle.

Ugyan ez igaz ezen az oldalon sokk kommentelőre is.

Akik ilyeneket írogatnak, hogy az utolsó falatot lopja ki OV az éhező gyerek szájából.

Az első felére reagálva pedig pont az ilyenek miatt tettem fel ezt a kérdést, akik szerint egy fideszes az vagy buta, vagy gerinctelen és gonosz, vagy a kettő egyben.

Akik szerint az okos és becsületes, jóindulatú emberek, mind az MSZP-ben és a DK-ban vannak. :D

2017. jan. 11. 13:01
 16/42 A kérdező kommentje:
*11-es
 17/42 anonim ***** válasza:
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem meg igen is, akik eddig segélyből élnek, és eddig is az adófizetők, dolgozók pénzéből éltek, azok inkább menjenek 55 ezerért közmunkára, mint 40 ezret kapjanak segélynek, ingyen, mint az MSZP idején. "

Miért? Én például utálok dolgozni és nem akarok közmunkára menni. Ki vagy te, hogy rám akarod erőltetni? Elárulom egy nagy senki!

2017. jan. 11. 13:02
 19/42 anonim ***** válasza:
96%

"Miért hiszik azt magukról sokan, hogy a Fidesz-utálatuk által az értelmesebbekhez tartoznak?"

2010 előtt miért hitték azt a jobbosok, hogy az MSZP, meg Gyurcsány utálatukkal ők a nagymenők?

Ugyanaz a válasz a két kérdésre...találd meg!

2017. jan. 11. 13:07
 20/42 A kérdező kommentje:

Na, az ilyen helyek nem hiszem, hogy az utóbbi 7 évben pusztultak így le.

Azt kell megnézni, hogy hol volt az egészségügy 2010-ben, és pozitívan, vagy negatívan változott.

Nálunk pl. megszépült a kórház, bővítették is, zajlanak a felújítások, nyilván nem lehet pár év alatt minden lepusztult kórház minden lepusztult fülkéjét felújítani.

2017. jan. 11. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!