Kunhalmi Ágnes párt titkár asszony tényleg ennyire jó nő, ahogy látszódik a képeken?
Figyelt kérdés
Nem is értem hogy mit keres a politikában egy ilyen kinézetű nő.
Aki így néz, inkább szépségversenyek, meg más modell munkáknál szoktak feltűnni.
Miért ennyire ritka, hogy egy jól kinéző nő, politikus legyen?
2017. jan. 9. 16:47
1/7 Szimeon válasza:
Ő a kommunista Dzsina Lolobridzsida.
2/7 anonim válasza:
Mert szépségversenyhez ezek szerint nem elég jó.
3/7 anonim válasza:
Azért a két kiló sminkje nélül még senki se látta.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem bejön. Illetve, bejönne, ha nem politikus lenne.
5/7 anonim válasza:
#3: Ez nagyjából, minden ismert nő esetében, így van. Sőt, többnyire a kevésbé ismertek esetében is.
6/7 Szimeon válasza:
5-ös. Nem, ez nem minden nő esetében van így, csak azoknál, akiket agyon kell sminkelni, hogy kinézzenek valahogy.
7/7 anonim válasza:
Szerintem arra azért jó... már arra, hogy valami szép is legyen a pártjukban, csak meg ne szólaljon, vagyis nehogy elkezdjen kacarászni mert azzal el is mondta a párt összefogás lényegét és a szétesésük programját is.
Legfeljebb velem nevetgéljen kettesben örömében, már ha szóhoz jut teli szájjal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!