Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki éhezik, meg "ellop" a...

Aki éhezik, meg "ellop" a kormény tőle mindent, annak hogy hogy van pénze internetre és ideje a FB-on minden szennyet osztani?

Figyelt kérdés

Előre bocsátanám, hogy nem szándákozom a jelenlegi kormányt védeni, mielőtt valaki fideszesnek titulálna.

Csak érdekelne a tény, hogy ha valakinek olyan rosszul megy, hogy lehet ez:

1. Van ideje baromságokat, akasztóköteleket meg hasonlókat osztani, ahelyett hogy meg próbálná oldani a problémáit?

2. Van pénze internetre, meg eszközre hogy irogasson.

Mellesleg szerintem pont ezek az emberek kívánták a francba Gy.F.-et is, meg talán még Kádárt is.

2017. jan. 8. 22:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: ezeknek mindegy, hogy ki van a hatalmon, csak az érdekli őket, hogy legyen kit szidni. Emiatt nem érdekli őket az se, hogy ugyanúgy a többi párt tagjai is lopott és lopnak is jelenleg, csak azt szidják, aki éppen hatalmon van (nem védeni akarom a Fideszt, ugyanúgy elítélem én is, amilyen ámokfutást csinálnak, csak én normálisabb hangnemben).

,,és egyre több az adó, és egyre hülyébb helyekre vándorol"

Magyarországon nem az a gond, hogy egyre hülyébb helyekre vándorol, hanem már csak hülye helyekre vándorol az adó. Az elmúlt két évben nem hiszem, hogy tudnánk értelmes kormányzati beruházást találni.

2017. jan. 9. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy havi párezer forintért, már lehet interneted, sőt például az a legolcsóbb "kapcsolattartó" eszköz, stb. Amúgy meg, nincs abban semmi újdonság, hogy az éppen hatalmon lévőket szidja a "jónép".
2017. jan. 9. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!