Aki éhezik, meg "ellop" a kormény tőle mindent, annak hogy hogy van pénze internetre és ideje a FB-on minden szennyet osztani?
Előre bocsátanám, hogy nem szándákozom a jelenlegi kormányt védeni, mielőtt valaki fideszesnek titulálna.
Csak érdekelne a tény, hogy ha valakinek olyan rosszul megy, hogy lehet ez:
1. Van ideje baromságokat, akasztóköteleket meg hasonlókat osztani, ahelyett hogy meg próbálná oldani a problémáit?
2. Van pénze internetre, meg eszközre hogy irogasson.
Mellesleg szerintem pont ezek az emberek kívánták a francba Gy.F.-et is, meg talán még Kádárt is.
Kérdező: ezeknek mindegy, hogy ki van a hatalmon, csak az érdekli őket, hogy legyen kit szidni. Emiatt nem érdekli őket az se, hogy ugyanúgy a többi párt tagjai is lopott és lopnak is jelenleg, csak azt szidják, aki éppen hatalmon van (nem védeni akarom a Fideszt, ugyanúgy elítélem én is, amilyen ámokfutást csinálnak, csak én normálisabb hangnemben).
,,és egyre több az adó, és egyre hülyébb helyekre vándorol"
Magyarországon nem az a gond, hogy egyre hülyébb helyekre vándorol, hanem már csak hülye helyekre vándorol az adó. Az elmúlt két évben nem hiszem, hogy tudnánk értelmes kormányzati beruházást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!