Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki éhezik, meg "ellop" a...

Aki éhezik, meg "ellop" a kormény tőle mindent, annak hogy hogy van pénze internetre és ideje a FB-on minden szennyet osztani?

Figyelt kérdés

Előre bocsátanám, hogy nem szándákozom a jelenlegi kormányt védeni, mielőtt valaki fideszesnek titulálna.

Csak érdekelne a tény, hogy ha valakinek olyan rosszul megy, hogy lehet ez:

1. Van ideje baromságokat, akasztóköteleket meg hasonlókat osztani, ahelyett hogy meg próbálná oldani a problémáit?

2. Van pénze internetre, meg eszközre hogy irogasson.

Mellesleg szerintem pont ezek az emberek kívánták a francba Gy.F.-et is, meg talán még Kádárt is.

2017. jan. 8. 22:36
1 2
 1/12 cselez ***** válasza:
100%
Konkrétan kikre gondolsz?
2017. jan. 8. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Úgy,hogy az internet a legolcsóbb dolog a világon,van ahol ingyenes.

Sajnos ezeknek az embereknek ez az egyetlen szórakozási forrás.

Attól nem lesznek gazdagabbak,ha havi 5 ezer Ft-ot spórolnak meg,és élnek,mint egy barlanglakó.

2017. jan. 8. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Úgy, hogy manapság már az indiaiaknak meg az araboknak is van okos telefonja és internetelérhetősége annak ellenére, hogy ők is szegények.

Keresztanyámék 2014-ben voltak Tunéziában és amikor hazajöttek, ők mondták, hogy szinte mindenki a telefonját nyomkodta napközben a kávéházak és a többi épület teraszán a hűvösben.

Az internet csak itt Magyarországon jelent ilyen futurisztikus, hi-tech, luxus, csuda dolgot, ahogy egyesek képesek kezelni.

2017. jan. 8. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Munka után se energiája, se pénze nincs már erre. De a dühét azért kiadná, hogy rendesen tanult, szakmunkásként rendesen dolgozik, mégsem futja az alap dolgokon kívül semmire, de még a kaján is erősen spórolni kell, ilyen flinces-flancos dolgok, mint avokádó meg édesburgonya, még sosem volt és nem is lesz a tányérján, de már hazai gyümölcs és hús is csak heti kétszer. Valahogy így.
2017. jan. 8. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem éhezem de az felháborít, hogy az államadósság közel kétszerese van már offshore számlákon a barátoknál mindkét oldalon.

De ha szerinted az nem lopás, hanyag gondatlanság, szándékos gazdasági károkozás, hogy az osztrák ár felett építünk utat ami néhány év alatt tönkremegy, akkor csak annyi a baj hogy más az értékrendünk.

Orbán azt mondja meg kell erősíteni a hazai nagyvállalkozói réteget. Az embereknek ez úgy jön le, hogy Mészáros, Vajna és még néhányan hihetetlen módon gazdagodnak.

És még napestig sorolhatnám azokat a dolgokat amit te és én másképp nevezünk.

2017. jan. 8. 22:57
 6/12 A kérdező kommentje:

1# Annyira nem konkrét a dolog. De jópár távolabbi ismerős van a FB-on. Tudom, embert barátjáról, de olyan emberekről van szó, akiket annak idején pl. tanárként tiszteltem, ezért még ott vannak abban 200 ismerősben. (azt hiszem ebből is látszik hogy nem online élem az életem és nem jelölök boldog boldogtalant)

Ami idegesít, hogy ennél a pár embernél manapság mindenről csak a fidesz tehet. Azon csodálkozom, hogy a berlini támadást nem a fidesz számlájára írták.

Bár Volt olyan extrém eset, amikor a szerencsátlenül járt tűzszeészek felrobbantak, már jött e megosztás a kommenttel hogy "erről is Orsós tehet." meg hasonlók.

Az másik téma hogy a demokrácia elkötelezettjeiként akasztanának, nyúznának stb. Nekem ez nem fér bele egy modern demokráciába.

2017. jan. 8. 22:58
 7/12 A kérdező kommentje:

5# nem élek magyarországon rég, ezért ezt nem látom, de hidd el ahol én élek ott is ha van valamid, egyből mindenki tartja a markát, és egyre több az adó, és egyre hülyébb helyekre vándorol. Bár én még nem panaszkodhatok, idegesít is, de mégsem a gyűlölködés tölti be a napom.

Egyébként ahol élek, szerintem itt is eljön az ami magyarországon van.

Az az érzésem kicsit, hogy magyarország negatív értelemben elöl jár. Mert egész európa völgymenetben van, és nyugateurópában még csak jön ami magyarországon van.

2017. jan. 8. 23:04
 8/12 A kérdező kommentje:

4# Értem mit akarsz mondani, de az avokádóval meg az édes burgonyával nem veszt semmit.

A másodikat kóstoltam már, sima sütőtök. Szivesebben csináltam ma is egy nagy adag tócsit mezei krumpliból jó fokhagymásan. Gyerek korom óta ez a hónap fénypontja.:)

2017. jan. 8. 23:07
 9/12 anonim ***** válasza:

A lipsiket kihagytad, kérdező!

Pedig mind tudjuk, hogy a mocskos lipsik voltak azok, akik ellopták tőlünk, Magyaroktól a jobbágyainkat!!!

2017. jan. 8. 23:17
 10/12 A kérdező kommentje:
mivan?
2017. jan. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!