Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi az oka, hogy...

Szerintetek mi az oka, hogy Orbán Európa-szerte (Nyugaton is) ilyen népszerű?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

"Ja tudom! Te bárkivel szívesebben irányíttatnád az országot, csak Orbán takarodjon."

A holland barátaimról volt szó, akiket ismerek és nagyon jó, rendes emberek.

Nem tudom, hogy neked mi bajod van velük, amikor nem is ismered őket.

Csak gyanítom, hogy egy agyatlan nacionalista, fideszes vagy, aki szerint a MAGYAR-ok képtelenek a lopásra és tökéletesek, a gonosz hollandok pedig csakis romlásba döntenek mindent és Szent Orbánnak még a lába nyomát sem csókolhatják meg.

Na igen, ezért is utálom a nacionalizmust. Mert akik benne szenvednek, azok náluknál jobb embereket gyűlölnek csak azért, mert azok nem-MAGYAR-ok és olyanokat imádnak, akik különben a legmélyebb emberi megvetést érdemelnék, csak hát ugye ők MAGYAR-ok és akkor csakis tökéletesek meg árja faj lehetnek.

2017. jan. 8. 21:58
 12/19 cselez ***** válasza:
19%

Én nem utálom a Hollandokat, félreértetted. Meg a haverjaiddal sincsen semmi bajom, mindenkinek lehet véleménye, de nem vagyok abban biztos, hogy ek külföldi belelát a magyar helyzetbe, főleg olyan szempontból, hogy mi volt 10 éve és ahhoz képest mi van most. Ezt nem hiszem, hogy el tudja dönteni. Ezért írtam azt amit, bocs.

Azt viszont én nem tudom elfogadni és nem azért mert fasiszta vagyok, vagy mert Orbánimádó de amiatt, hogy egy ember nem szimpatikus, miért nem lehet látni a tényeket. Az egyszerű tényekről beszélek, pl. te könnyebben kifizeted a kiadásaidat mint 10 éve, vagy nehezebben?

2017. jan. 8. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
" csúti Duce" Uj! Jooooooo!
2017. jan. 8. 22:27
 14/19 cselez ***** válasza:
50%
#13 Autista vagy?
2017. jan. 8. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehezebben

2017. jan. 8. 22:39
 16/19 cselez ***** válasza:
53%

#15 Ebben az esetben érthető, hogy elégedetlen vagy, és meg is tudlak érteni.

De ahogyan te nem tehetsz róla, hogy neked most rosszabbul megy, én ugyanúgy nem tehetek róla, hogy én az MSZP-kormány alatt éltem át ugyanezt, és most sokkal jobban érzem magam.

Sajnálom, hogy neked most negatív.

2017. jan. 8. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
en nem tapasztalom annyira hogy nepszeru lenne, pedig Bajororszagban elek, ahol a habonymedia szerint Orbant szinte istenitik...
2017. jan. 9. 07:10
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Bezárt a Lipót, Gyurcsi ezt elqrtad!
2017. jan. 9. 16:32
 19/19 anonim ***** válasza:

"#15 Ebben az esetben érthető, hogy elégedetlen vagy, és meg is tudlak érteni. "

Hát igen, ezért is szeretem a demokráciát, emberek nem olyan tényezők alapján döntenek mint pl az oktatás átlakítása milyen hatásokat fog kiváltani hosszú távon(gondolok itt arra hogy a vallásos iskolákat pénzzel tömik, miközben a normális, agymosás mentes iskolákban krétára sincs pénz), vagy mondjuk hogy milyen a demokrácia helyzete.

Elégre az nem gáz ha verőemberekkel nyomnak el egy népszavazást, és másnap kiírnak egy nekik tetszőt, az se gond hogy az iskolás történelemkönyvben arról kell érvelniük a diákoknak hogy MIÉRT VAN IGAZA orbánnak a menekültekkel kapcsolatban, ja igen, a menekültekkel kapcsolatban akik ellen tízmilliárdos gyűlöletkampányt folytattak. És ez csak a reklámköltség, mellette az összes fideszes médiából, sőt, még az "állami" médiából is a gyűlölet folyt 24/h, de tudom, ez csak felilágosítás volt. Ezek elhanyagolható dolgok, a lényeg az hogy a gáz világpiaci árának csökkenését majdnem lekövette a rezsicsökkentés(2006-ban 4x ennyi volt a gáz világpiaci ára, de gondolom ez is orbán érdeme, mer hát megmonta, ha szocik lennének drágább lenne a gáz). Igazi tipikus fideszes. Semmi nem érdekli, csak az hogy ő kicsit jobban éljen, cserébe akár vissza is vezethetik a legsötétebb kommunista korszakba az országot.

Miattatok szégyen magyarnak lenni, miattatok volt az 100 éve is.

2017. jan. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!