Miért hiszik egyesek azt, hogy akik a migránsok befogadása ellen vannak azok a kormány propagandájának az áldozatai?
"Akkor a jugók, mért nem hagytak szemetet annó maguk után? "
Pont azon a nyáron újították fel a 31-es utat és folyamatosan félpályás útzárak voltak lámpával irányítva. Ahol lámpa volt ott minden szemét volt, pedig egyetlen egy migráns se járt arra.
A Keletinél én többször láttam megtelt szemetest, pedig akkor se voltak ott 0-24-ben ott élő emberek tömege, csak átmenő forgalom.
"többeknek modern okostelefonjuk volt." - miert hiszi azt mindenki, hogy pl. Sziria valami elmaradott dzsungellakok kozossege volt, akik maximum a galambpostat ismertek? Teljesen atlagos, varosi eletszinvonalon elt a lakossag urbanusabb resze, a torok rivierara jartak nyaralni, lakasaik, autoik voltak stb. mignem jottek a konfliktusok, es eltuntek a varosok korulottuk. Es miert olyan meglepo, hogy a ferfiak mennek elore? Ez teljesen bevett itthon is, hogy a "csaladfo" elindul, munkat keres, megtelepszik, es a biztosabb talajra megy utana anyuka meg a gyerekek.
"Egyiken sem láttam sebet..." - mert elmenekultek a haboru elol. Azert ezt nem olyan nehez felfogni. Hogy maradtak amig tudtak, bujkaltak, osszegyujtottek a keszpenzt amit tudtak, majd utnak indulnak. Haborus teruleten bujkalni nem azt jelenti, hogy tele lesz csupa sebbel, es harcnyommal. Pont azert mert bujkalsz. Es a masik amit meg kene erteni: egyetlen szulo sem rakna a gyereket egy imbolygo gumicsonakra a sotet tengeren, ha a szarazfold biztonsagosabb lenne mint a viz. Sokaknak ezt sajnos nehez felfogni, pedig hihetetlenul egyszeru szavak.
Nagy embertomeg meg nagy szemetet hagy. Gondolom, ez is hatalmas meglepetes a szamodra.
Ocsem, a jo magyar emberek is eldobaljak a szemetet, az osszes falu vege tele van illegalis szemetlerakoval, az osszes varos mocskos es szemetes, mert mindent eldobalnak.
Te meg komolyan azzal josz hogy hat szemetet hagynak maguk utan?
Sotetseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!