Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szánalmas, hogy a kormány...

Nem szánalmas, hogy a kormány még ezt a kis pénzt is képes volt lecsökkenteni?

Figyelt kérdés

Van egy hely, az a neve hogy plazmaferezis állomás.

Olyan mint a véradás, lényegtelen. Ha valaki bemegy kap 4 ezer forintot, szendcicset, kávét, 1 literes vitaminos italt.

Ha valaki sokszor megy bónuszok is járnak 5-25ezer forintok.

De most egy KORMÁNYRENDELET MIATT nincs bónusz, és csak 3500at adnak.

Oké kit érdekel, de mégis miféle kormányrendelet az ami miatt még ezt is csökkenteni kell? Undorító...

2017. jan. 7. 11:25
 1/5 anonim válasza:
70%
Én is pontosan ezt gondolom. Mindenbe beleszól ez a kormány. Uber, airnb, és még sorolhatnám. Hányinger, amit csinálnak. És csodálkoznak, hogy senki nem akar ebben az országban élni.
2017. jan. 7. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem biztos, hogy jó ötlet, mert így sokan járnak Ausztriába "ezügyben"...
2017. jan. 7. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én viszont mindig is visszásnak éreztem, hogy ezért "jó pénzt" adtak. Én a Karolina úti OVSZ-be jártam, és volt, hogy egy részeg úriembert kellett kitessékelniük (elcsípett beszélgetés alapján nem először) - ő nyilván nem azért jött, hogy embereken segítsen, hanem az ellenszolgáltatásért. Márpedig aki ezért jár, az könnyen lehet, hogy a kérdőívben is hazudni fog.
2017. jan. 7. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Igen, szomorú, de ez van. Én Nyugat- Magyarországon élek és innen sokan, Ausztriába járnak ki vért, meg vérplazmát adni(utóbbira lehet, hogy nem ez a szakkifejezés, ennyire nem vagyok képben), mert többet fizetnek.
2017. jan. 7. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Voltam ott párszor, hajléktalan kinézetű embereket nem fogadnak és ez ki is van írva. Én főleg fiatalokat láttam.

Nem is az a lényeg, hanem az hogy még ezt is lefelé viszik nem felfelé!

2017. jan. 8. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!