Ha úgy tartja érdeke a magyar sajtó kormány megrendelésre bárkit le tud járatni? Hogy lehet ezt megtenni? Erkölcsös ez?
Igen, bárkit le lehet járatni ekkora médiahatalommal. Nem is kell, hogy valós tényeket közöljenek az illetőről, elég, ha sokat ismétlik. Ezer év múlva talán jön egy kis helyreigazítás, de akkor már vége van az illetőnek. Választások után meg már mindegy is.
Természetesen nem erkölcsös ez, de ez egy jól fejlett autokráciában, mint ami nálunk kialakult 2010 óta, teljesen természetes jelenség.
Igaz, korábban is voltak hasonlókra példák, de nem kifejezetten főleg nem következetesen kormánymegrendelésre.
Hát figyelj,erre azt tudom mondani,hogy amikor az újságírók utcára mentek vagy felhívták a figyelmet arra,hogy a magyar sajtó 80%-a fideszes,akkor mindenki itt tapsikolt,hogy a hülye libsik megérdemlik,a hülye libsik megkapták,hát akkor most jó étvágyat hozzá.
A TV-be gondolom mindenki tudja mi a helyzet,itt van a vidéki sajtó alakulása(ha valaki nem tudná a Mediaworks a fidesz közeli):
Ezek után a Fidesz gyakorlatilag bármit megtehet,hiszen az egyszerű emberünk meghallgatja a köztv-n,aztán két valóságshow között a tv2-n majd a vidéki lapok még ráerősítenek,és a 3 forrás szépen leveri az ellenzéki 4-et,már ha hagyják egyáltalán maradni,hiszen a Hír tv,ami az utolsó ellenzéki tv-nk szépen tűnik el a kisebb szolgáltatók csatornakínálatából.
Őszintén szólva engem baromira nem érdekel Vona, és hogy úgy általában kinek mitől áll fel a farka, ill. feláll-e egyáltalán, stb. Ha egy "néppártra" a vezérük farka mérete, merevedési iránya miatt szavaznak csak, akkor ott valami bibi van.
Én inkább maradnék az eredeti kérdésnél, mert az sokkal érdekesebb, elgondolkoztatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!