Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért szavaz még mindig a Fideszre?

Figyelt kérdés
Ennyi megvezethető ember él Magyarországon?

2017. jan. 5. 22:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hé 48%-os!

Én a 17 -es hozzászólással vagyok 66%-os. Nem tudom kinek üzengetsz, de én neked reagáltam. Ja és nem én pontoztalak le!

2017. jan. 6. 00:19
 22/25 Pro Patria ***** válasza:
39%

Jó lenne végre mindenkinek rögzítenie, hogy a kérdések alatt kiírt százalékok sohasem egyetlen szavazatból jönnek létre.

A 00:01-es válaszhoz:

"De midnig elfelejtjük hogy kormányzásuk felét éáthatják a válságos idők..."

- A gazdasági világválság 2008 októbere körül gyűrűzött be, addig volt több mint hat év a garázdálkodásra. És csak az utolsó másfél telt el ezzel.

2017. jan. 6. 00:51
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem szinte mindegy mit csinál az állam bácsi, viszont a Fidesz csinálta a legtöbb jót eddig. Én rájuk fogok később is. Az életszínvonalammal nincs probléma, de a sok szegényebb ember azért szegény, mert az állam nem ad neki pénzt??? Vagy mire kellene várni, dolgozni kéne.
2017. jan. 6. 00:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi megvezethető ember él Magyarországon?"

Ennyi. Jobb lesz, ha beletörődsz. A magyarok többségénél jelen van egy elég nagy agyi defekt.

2017. jan. 6. 05:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Hányszor volt már ez a kérdés! Ennél sokkal több megvezethető ember van, a többi szavazó igen nagy része is megvezethető. Szerinted miért választották meg abszolút többséggel az itt 50 évig diktatúrát működtető párt jogutódját és egy pufajkást 94-ben? Miért választották őket újra 4 év államadósság-növelés, Gyurcsány és az ügynök Medgyessy után? És most ugyanez van. Akkor 13. havi nyugdíj meg mindenféle emelés volt, most megvédik az embereket a migránsoktól, rezsicsökkentés van, és megy a propaganda a tévében a szárnyaló magyar gazdaságról, miközben Csehországban már másfélszer jobban élnek az emberek, és mindenki elhúzott mellettünk.
2017. jan. 6. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!