Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért szavaz még mindig a Fideszre?

Figyelt kérdés
Ennyi megvezethető ember él Magyarországon?

2017. jan. 5. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

"Most őszintén, minden gyűlölet nélkül és etetés nélkül ti az adott pártok közül kit láttok esélyesnek arra hogy a jó irányba terelje az országot ahol nincs kizsákmányolás és korrupció?"

A mostani garnitúrát meg a jobbikot kivéve bármelyik.

Mindenesetre én azt nem értem, hogy ha most olyan rossz, meg korrupció van meg stb, az hogyan indít bárkit is arra, hogy a fidesz-re szavazzon? Nincs alternatíva, ezért inkább lesavazok a mostanira? Hát ha rossz, akkor az a logikus, hogy nem szavazok rá, nem?Nem értem.

2017. jan. 5. 23:48
 12/25 anonim ***** válasza:
13%

Látom hogy nem érted. Miből gondolod hogy a többi párt, Jobbklikk, MpSZ, KD, LPM és a többiek jobbak lennének?

Ha utánuk olvasol mind ölik egymást, akár egy éhes farkasfalka. Ki vannak éhezve a hatalomra.

Az MSZP már abban a bűvös 8 évben sziklaszilárdan bizonyította hogy alkalmatlan a vezetésre. A DK se jobb. A Jobbik meg teljesen átalakult és hasonló lett a Fideszhez. Nézz szét az országban, mikor volt jobb?

2017. jan. 5. 23:52
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

"Az MSZP már abban a bűvös 8 évben sziklaszilárdan bizonyította hogy alkalmatlan a vezetésre. Nézz szét az országban, mikor volt jobb?"

Lehet, hogy az MSZP se volt jobb, de a fékek és ellensúlyok rendszere jobban működött, jobban ellenőrizhetők voltak; volt, de nem ekkora a korrupció, stb. Szóval nyilván minden rendszernek vannak/voltak hibái, amiért esetleg el is buktak, de talán ennyire nem volt gáz a helyzet, mint most.

2017. jan. 5. 23:58
 14/25 anonim ***** válasza:
5%

Nem tudom, emlékszel az MTV székházas esetre? A kordonokra? a tömegoszlatásokra? Az sokkal durvább volt. Ha a mostani helyzet attól rosszabb akkor miért nem történik meg újból?

(Ezzel tudom cáfolni a válaszod.)

2017. jan. 6. 00:00
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

Lehet az MSZP-re még mindig visszamutogatni hogy "mé az jobb vót?"

De midnig elfelejtjük hogy kormányzásuk felét éáthatják a válságos idők, többfélében is, pl egy gazdasági világválsággal is helyzet van mint tujduk.

Másrészt az a különbség a FideSS meg köztük, hogy bár mindkettő "Hazudik reggel éjjel meg este" de ebből csak az egyik mondta ki és csak az egyik akart egyáltalán változtatni rajta. Úgyhoogy Sss!

2017. jan. 6. 00:01
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

"Nem tudom, emlékszel az MTV székházas esetre? A kordonokra? a tömegoszlatásokra? Az sokkal durvább volt. Ha a mostani helyzet attól rosszabb akkor miért nem történik meg újból? "

a zavargásokra gondolsz?

Ja igen, a felháborodás jogos volt. A rendbontás nem, meg utána a kedves néptől, meg egyes pártoktól az inkorrektség.

A rendbontóknak ugye mint mondjuk, ha nincs rendbontás akkor oszlatás sem... Legalább is olyan durván nem.

Szóval itt inkább az intelligencia szint különbözik.

2017. jan. 6. 00:04
 17/25 anonim ***** válasza:
60%
Most a baloldal közel sem olyan egységes, mint akkor volt a fidesz. Plusz a baloldali választók nem vevők annyira a radikalizmusra, plusz nincs egy vezető sem, aki effektíve ebbe az irányba vinné a dolgokat. (Én pl nem tudom magam annyira elégedetlennek elképzelni, hogy rendőrautót gyújtsak fel, vagy követ dobáljak...nem fér rá az arcomra) Sok ember pontosan tudja, hogy azzal, hogy szétverünk autókat nem érünk el semmit. 2006-ban sem értek el, kormányváltás csak 2010-ben jött el. Ettől függetlenül kormánykritikus tüntetések most is vannak, csak keveset számol be erről a média...
2017. jan. 6. 00:06
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

# 14/17 Időpont ma 00:00

Mert azt a fidesz szervezte. Micsoda meglepetés :-)

2017. jan. 6. 00:11
 19/25 A kérdező kommentje:
Most arról megy a vita, hogy melyik a kisebb rossz?! Inkább lehetőséget kéne adni az XXI.századi pártoknak (LMP, Jobbik)!
2017. jan. 6. 00:12
 20/25 anonim ***** válasza:
17%

"a zavargásokra gondolsz?

Ja igen, a felháborodás jogos volt. A rendbontás nem, meg utána a kedves néptől, meg egyes pártoktól az inkorrektség.

A rendbontóknak ugye mint mondjuk, ha nincs rendbontás akkor oszlatás sem... Legalább is olyan durván nem.

Szóval itt inkább az intelligencia szint különbözik."

Ez a legnagyobb érved? A tahó stílus éás a lepontozósdi? 0%ra könnyű értékelni az embert. Az a ti nagy tragédiátok hgoy nincs kire szavazzatok, helyette okoskodtok és szidtok mindenkit és visszasírjátok azokat a pártokat akik bizonyították hgoy lehet tönkretenni az embereket.

2017. jan. 6. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!