Egy egyszerű kisembernek mi indítéka lehet Orbán Viktort imádni?
Azért, mert szereti, és hisz benne és akit szeret az ember és akiben hisz, annak igen sok mindent hajlandó elnézni. Hit és szeretet!
Csak a baj az, hogy a politikának nem az érzelmekről és nem a hitről kellene szólnia.
Általában azért szeretik, mert az ország érdekeit veszi figyelembe, például nem hagyja, hogy iszlám tartomány legyen az országból, támogatja a családokat, stb. Azt pedig nyilván a kisember sem várja el Orbántól sem, hogy egyik napról a másikra 500 ezer forint legyen a minimálbér. Ja és hogy igencsak egyenes ember, erős kiállása van, beszélőkéje megvan hozzá, hogy az embereket meggyőzze.
Én független vagyok politikailag, de akikkel szoktam beszélni, ők ezért szeretik.
" támogatja a családokat,"
Minden kormány támogatta a családokat eddig.
Amelyik kormány nem folytatja a családizmus politikát,annak esélye sincs hatalomra törni.
A Fidesz kifejezetten a GAZDAG családokat támogatja.
Ennyi a kiemelkedő náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!