A múlt rendszer 40-évében volt jó megélhetőség is az egyszerű munkások számára is, a rendszer váltás után hány év kell, hogy elteljen, hogy javuljon a szakemberek becsülete és anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 18:54
1/4 anonim válasza:
Akkor sem volt jó, ahogy most sem.
Nem tudom, hogy miről beszélsz.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz én ismerek egy gázszerelőt, milliárdos lett pár év alatt.
3/4 anonim válasza:
Egy jó szakember simán szénné keresheti magát, ha ügyes.
Szakember alatt természetesen nem a betanított munkásokat értem.
4/4 A kérdező kommentje:
Annak gázszerelőnek szerencséje van én viszont nagyon sok jó szakembert tudok akik életük teljében vannak tapasztalatilag és fizikailag és a sok munka közvetítő alacsony bérért dolgoztatja őket itthon meg külföldön mert sajnos a megrendelők már nem állnak szóba minden szakival csak generál kivitelezőkkel akik meg ki adják a munkát a sokadik alvállalkozónak
2016. ápr. 17. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!