Ha 2018-ban valami csoda folytán a dk vagyis Gyurcsány nyeri a választásokat akkor mit tennél?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 21:13
1/28 anonim válasza:
Szurkolnék, hogy kormányzása jobban sikerüljön mint a legutóbbi. És örülnék ,mert az ő nyerése önmagában nem sokat de azt jelenti hogy a bűnbakképzéses autokratikus hatalomnak, és többé nem dagad a fidesz mellye.
2/28 anonim válasza:
Azon dolgoznék hogy 2022-ben még súlyosabban veszítsen és végre örök életre eltűnjön a politikából.
4/28 anonim válasza:
Amúgy én is nagyon örülnék a győzelmének!
Csak ő lenne képes legyőzni Viktort!
Adnék egy újabb esélyt a "bukott elqrt" Gyurcsánynak!
5/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Szerintem már annyira elcsépelt ez a "bukott Gyurcsány" szöveg hogy talán éppen ezért lenne már jó miniszterelnök. Szóval egyetértek veled.
2017. jan. 4. 21:34
6/28 anonim válasza:
Hát, attól függ mit csinálna. Ha megnyitná a határokat az inváziós erőknek akkor én leszarnám a jövőm, megölném az ország jövőjéért
7/28 anonim válasza:
Már a kérdés is hibás. Kek megjövendölte hogy 2017ben kezdődik a 3.világháború. Nem lesz itt semmiféle 2018, meg emberek
8/28 anonim válasza:
# 6/7 Időpont ma 21:45
Ja, mert ez annyira valószínű.
9/28 anonim válasza:
Hogy nyer, hogy megnyitja a határt vagy hogy meg tudom ölni?
10/28 anonim válasza:
Tudtam, hogy a legtöbben már "Migránsozni" fognak egy sort, ha Gyurcsány a téma :D
Unalmasak vagytok, hogy mindig azt ugatjátok, mint a propaganda közmédia :D
A "migránsok, illegális bevándorlók, migránsok, terroristák" x"""D
Szánalmasak vagytok :D
Üdv!!!
Egy "migránspátyolgató terroristapárti mocskos ballibernyák Gyurcsányb***zi" x"""DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!