Mi lenne, ha (valamilyen csoda folytán) az MSZP nyerné meg a választásokat 2010-ben?
Katasztrófa lenne.
Az ország reakcióját nem tudom, de akkor ők választották meg, nem?
22 éves vagyok, 2 éven belül diplomázok. Ha az mszp marad kormányon, akkor emelem kalapomat, és viszem a diplomámat külföldre. Mert ezt már ideileg nem lehet kibírni ami itt van!!! És külfödön legalább jól keresek és még a szüleimet is tudom segíteni, hogy ne legyen a helyzetük ennyire elkeserítő.
Hogy mi lenne az ország reakciója? Hát nem tudom de én kínomban röhögnék szerintem, vagy nem is tudom...
Aki nem megy el szavazni, az ne hisztizzen, szóval rajtunk múlik. Én se az MSZP-nek se a Fidesznek nem örülnék, de én elmegyek szavazni, és nem rájuk szavazok, és a családom többi tagja se, mi a Jobbikat és az LMP-t fogjuk támogatni.
Ha olyan nyeri, aki ellen felháborodnak, akkor inkább azokat tessék előszedni, akik nem mennek el szavazni, és a szavazópapírok összeállítóit, ha nem vezetnek fel egy olyan lehetőséget, hogy "egyik sem" (mert olyan is van, aki ezt jelölné).
Na ez jó kérdés?
1 Itthol: Nép felkelés , mert ezzel a hozzá állásal kizárt hogy csalás mentesen nyerjenek.
Nem egyszerűen az Öszöd és hasonlók, hanem az a kár amortizálja őket, hanem az erkőlcsi minimumnak nevezett alap hiánya. Hogy inkább a politikai agónia mint a tisztesség, ha már egyszer elkúrták!
2. Külföld : Már kinn rég tudjaák hohy ők alkalmatlanok csak még kivárnak és igyekeznek másokat megkörnyékezni a lbbijaikkal. Viszon azt tudják hogy az Mszp = caos.
Nincs alternatívája ennek a kérdésnek.
nem nem nem (fenyő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!