18 alatt miért nem lehet érteni a politikához? nem ugy van az hogy elmulik az ember 18 és egyből betódul a fejébe a választási rendszer müködése, pártok programjai stb... h ha foglalkozik vele az ember érthet hozzá 16-17 évesen is...én spec történelmet sokat tanulok, emiatt érdekel a politika is... pártfüggöség nélkül...17f
2010. máj. 3. 21:02
12/39 anonim válasza:
20:55 Ezt kár volt beírni. Mostantól vagy hazudni fognak a korukról, vagy be sem írják. Pedig néhány emberkéről kíváncsi lennék, hogy hány évvel a háta mögött osztja az észt. :)
2010. máj. 3. 21:02
13/39 anonim válasza:
Azért,mert többnyire 18 alatt korból adódóan sem tudja úgy látni a dolgokat az ember, ahogyan egy produktív ember látja. Én is tanultam történelmet, de az igazi politikát most tanultam meg. A történelmet tudhatjátok, de a politikához sokkal több idő kell. A másik dolog pedig az, hogy a válaszok minősége itt az oldalon néha erősen hagy kívánnivalót maga mögött. Gondolok itt a hangnemre és a tényanyagismeretre.
Hidd el nincs értelme hazudni a korukról, anonim az oldal. Becsülendő, hogy érdekli őket a politika és egyebek, engem is érdekelt mindig, de nem kezdtem el olyanokkal vitatkozni, akik a saját bőrükön érzik a hatásait.
2010. máj. 3. 21:07
14/39 anonim válasza:
19/F.
Már évek óta arra törekszem, hogy minél szélesebb legyen a látóköröm, mert szerintem ez nagyon fontos.
2010. máj. 3. 21:08
15/39 anonim válasza:
22/L
2010. máj. 3. 21:09
16/39 anonim válasza:
37F
2010. máj. 3. 21:14
17/39 anonim válasza:
Szép és jó, hogy érdekli őket a politika. Csak kihasználják, hogy az emberek a válaszukat olvasva alapvetően abból indulnak ki, hogy egy felnőtt ember gondolatait olvassák. Én is útáltam, ha 17-18 évesen még gyereknek kezeltek, de 23 évesen már van annyi eszem, hogy majd ha már feleségem, gyerekem lesz, meg teljesen önálló leszek, akkor fogom igazán átlátni a nagyvilágot. Addig is csak olyan dolgokba kotyogok bele, amit valóban átlátok. :)
2010. máj. 3. 21:15
18/39 anonim válasza:
23/L
Tartok tőle,hogy sokszor nem a 18 év alattiak írnak be butaságot,trágárságot!
2010. máj. 3. 21:17
19/39 bumbi02 válasza:
az én válaszaimra a legkevésbé lehet rásütni többnyire a koromat megitélésem szerint... többnyire tényanyagra támaszkodva vitatkozom, érzelemmentesen, höbörgés nélkül, zsidózás, kommunistázás, fasisztázás nélkül... és többnyire azokba témákba szólok bele amikhez vmien szinten értek (már amennyire érthetek hozzá)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!