Miért van, hogy Magyarországon egyre többen már nem a politikusoktól várják a boldogulást, inkább maguk tesznek érte?
"Mert a magyarok nem hülyék.A nyugati ember tehetetlensége, tohonyasága rájuk nem ragadt át."
A nyugatiak már 300 éve ezt csinálják.
Ezért tartanak ott ahol.
Nem másra kell számítani, mástól várni a boldogulást hanem saját magadnak kell tenni érte ennyi.
"Segíts magadon és Isten is megsegít!"
"míg ezek a szerencsétlenek ugatják a holdat."
Meg amilyen szerencsétlenek néha le is szállnak rá, hol űrszondával, hol űrhajóssal, mikor milyen kedvük szottyan...
Na ezt nem értem, miért a politikusoktól kellene várni a boldogulást? Sőt pontosabban az államtól kellene elvárni, hogy legyen kenyér az asztalomon??
Lófa***t, én nem várok sokat, de 89 előtt még segély se volt minden bokorban... Most meg kapják a semmittevésért a pénzt. Konzervatív vagyok, de nem azért, mert tudom, ha dolgozok akk jobb lesz. na mindegy...
'Na ezt nem értem, miért a politikusoktól kellene várni a boldogulást? Sőt pontosabban az államtól kellene elvárni, hogy legyen kenyér az asztalomon??'
Ez az egypárt-rendszeres múlt egyik rossz öröksége, amiben sokan megszokták, az állam alapból minden szükségeset megadott számukra.
'A Földet csak szellemileg teljesen fogyatékosok hagyják el.'
Ööö, akkor ezek szerint az asztronauták egyike sem százas, a Holdra szállókról nem is beszélve? :O
"Nem másra kell számítani, mástól várni a boldogulást hanem saját magadnak kell tenni érte ennyi."
Ezt egyszer elmondhatnád a tróger osztrákoknak is, hátha vége lenne az évszázadok óta tartó rajtunk élősködésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!