Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit szóltok az új Magyarors...

Ti mit szóltok az új Magyarország erősödik reklámhoz/kampányhoz?

Figyelt kérdés

Aki még nem látta a reklámot annak itt van (sajnos csak ezt a videót találtam róla): https://www.youtube.com/watch?v=pWMYR93lqGs

Plusz a hivatalos kormány oldal: [link]

Szerintem hülyeség ez az egész. Ha Magyarország olyan erős lenne akkor hirdetni sem kellene mert éreznénk a bőrünkön hogy erősödik. Azonban kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok? Szerintetek tényleg egy jó pályára állt az ország? Sok ismerősöm igazat ad ennek a kampánynak (pedig nem hülyékről van szó , van köztük diplomás ember), nálatok is így van ?

2016. dec. 29. 11:49
1 2
 11/19 Vazul1972 ***** válasza:
Mit kellene szólni? Olyan, mint minden reklám és kampány. Legfeljebb nyomokban tartalmaz igazságot. Jó estben...
2016. dec. 30. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:

én örülök neki

multkor is ment marika néni az erdőbe hogy 1 kis magvakat tudjon legalább enni. meglátja hogy magyarország jobban teljesit és örömébe elsirta magát hogy ö tulajdonképpen gazdag nincs semmi gondja jól élünk semmi gond nincs haza ment és éhen halt

Én a szegény arabokat sajnálom hogy sirhatnak a ferrariba meg hányan ugrottak már le a kalifáról mert nem mondta nekik a kormány hogy jól élnek tiszta depressziósak azt hiszik szegények hisz nincs 1 oriás plakát se hogy jaj de jól élünk.

2017. jan. 3. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez a hazug kampány arra jó, hogy aki nézi azt higgye csak ő maga lehet ilyen szerencsétlen és valójában mindenki más jobban él. Ezt az aljasságot!!!
2017. jan. 26. 19:42
 14/19 anonim válasza:
jót röhögtem rajta..inkább korházakat ujítottak volna fel a pénzből
2017. jan. 29. 11:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha valóban akkora erősödés lenne akkor éreznénk, nem kellene reklámozni.
2017. jan. 29. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Örülök, mert be kell mutatni azt aminek az ellenkezője látszik! És csak azért látszik az ellenkezője, mert a soros, a gyíkemberek, és a szíriuszi ufózsidók a párhuzamosok találkozásánál egy agytrösztkommunikátorral manipulálják a téridőkontinuumbeli nooszférát!
2017. jan. 29. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Többször is lett említve, ha jobban élnénk nem kellene mindenhol az emberek pofájába dörgölni közpénzből. Egyébként hányingerkeltő, undorító.
2017. jan. 29. 19:45
 18/19 Vazul1972 ***** válasza:
100%
Én remekül szórakozom rajta.
2017. febr. 5. 01:52
 19/19 anonim válasza:

Családi adókedvezmények: Mészáros, Rogán, Tiborc, Vajna családok kiemelt támogatása.

Nő a minimálbér: mármint a KKV-k adóterhelése.

Nő a gazdaság teljesítménye: csak kevesebbel, mint amennyit belénk tol az EU meg a multik.

Engem idegesítenek ezek a reklámok. Mert hülyének néznek vele.

2017. febr. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!