Ti mit szóltok az új Magyarország erősödik reklámhoz/kampányhoz?
Aki még nem látta a reklámot annak itt van (sajnos csak ezt a videót találtam róla): https://www.youtube.com/watch?v=pWMYR93lqGs
Plusz a hivatalos kormány oldal: [link]
Szerintem hülyeség ez az egész. Ha Magyarország olyan erős lenne akkor hirdetni sem kellene mert éreznénk a bőrünkön hogy erősödik. Azonban kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok? Szerintetek tényleg egy jó pályára állt az ország? Sok ismerősöm igazat ad ennek a kampánynak (pedig nem hülyékről van szó , van köztük diplomás ember), nálatok is így van ?
én örülök neki
multkor is ment marika néni az erdőbe hogy 1 kis magvakat tudjon legalább enni. meglátja hogy magyarország jobban teljesit és örömébe elsirta magát hogy ö tulajdonképpen gazdag nincs semmi gondja jól élünk semmi gond nincs haza ment és éhen halt
Én a szegény arabokat sajnálom hogy sirhatnak a ferrariba meg hányan ugrottak már le a kalifáról mert nem mondta nekik a kormány hogy jól élnek tiszta depressziósak azt hiszik szegények hisz nincs 1 oriás plakát se hogy jaj de jól élünk.
Családi adókedvezmények: Mészáros, Rogán, Tiborc, Vajna családok kiemelt támogatása.
Nő a minimálbér: mármint a KKV-k adóterhelése.
Nő a gazdaság teljesítménye: csak kevesebbel, mint amennyit belénk tol az EU meg a multik.
Engem idegesítenek ezek a reklámok. Mert hülyének néznek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!