Ti mit szóltok az új Magyarország erősödik reklámhoz/kampányhoz?
Aki még nem látta a reklámot annak itt van (sajnos csak ezt a videót találtam róla): https://www.youtube.com/watch?v=pWMYR93lqGs
Plusz a hivatalos kormány oldal: [link]
Szerintem hülyeség ez az egész. Ha Magyarország olyan erős lenne akkor hirdetni sem kellene mert éreznénk a bőrünkön hogy erősödik. Azonban kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok? Szerintetek tényleg egy jó pályára állt az ország? Sok ismerősöm igazat ad ennek a kampánynak (pedig nem hülyékről van szó , van köztük diplomás ember), nálatok is így van ?
Feleslegesnek tartom.
Ha jól mennek a dolgok, akkor azt úgy is érzik az emberek.
Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg erősödik. Nem tudom. Csak a saját szubjektív véleményemet tudom. De a különböző mutatókhoz nem értek, nem vagyok közgazdász.
Választási kampányban biztosan jó egy ilyen kampány, de csak úgy teljesen feleslegesnek és felesleges pénzkidobásnak tartom.
4: Szerintem ez elég egyszerű és logikus. Ezeket a plakátokat le kell gyártani. A rádiós, tv-s spotokat szintén. Az óriásplakátok helye sem ingyen van. Szóval ez mind-mind jó pénz valakinek.
Na meg gondolom, már azért egy csomó pénzt felvesz valaki, hogy kitalálja ezeket a fantasztikus szövegeket. Mert ehhez biztosan valami nagy-nagy szakember kell, annyira bonyolult reklámszövegek :)
Magyarországon évek óta tartó államcsőd van, végtelen a nyomor és a szegénység, ezt akarják ellensúlyozni ezekkel a reklámokkal.
Ezért lenne fontos, hogy 2018-ban balliberális kormányzatot válasszunk, melynek szakértői kimentik az országot az államcsődből, bevezetik a 40%-os ÁFÁ-t a 80%-os elvonást a nettó 70 ezer forint feletti bérekre, a teljesen piaci alapú fizetős egészségügyet és azonnali hatállyal eltörlik az állami nyugdíjrendszert és a jövőben a gyermekek feladata lenne már nem munkaképes szüleik eltartása.
Minden józanul gondolkodó magyar demokratának be kell látnia, hogy ez az egyetlen járható út, hogy 100 év múlva elérjük Ausztria mai életszínvonalát. Ha ezeket a lépéseket nem tesszük meg, marad az etióp szintű nyomor az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!