A Jobbik szerintetek mit csinálna a Honvédséggel? És Trianon ellen?
Aki meg beletörődik a Trianoni békébe az vagy gyáva és elfogadja hogy IGAZSÁGTALANUL vették el Magyarország részeit,de akkor szerintem nem is igazi magyar az ilyen!!!
Aki igazi magyar annak fáj hogy mitörtént és ha lenne rá esély akkor tenne valamit!!!!!
tegnap 21:47
Mért te mit csináltál eddig HA?!
1.,jó politikával is visszalehet foglalni a területeket (pl. bocs hogy most Hitlert hozom fel de ő is jó politikával szerzett az elején területeket)
2.,nem mondtam hogy most háborúzzunk mert akkor a világpolitika sztem a magyarok ellen lenne
3.,A kérdés azvolt hogy a Jobbik mit csinálna a Honvédséggel és Trianon ellen!
Remélem ezt a 41%-ost egyszer jól elverik a románok vagy a szerbek, hogy átérezze mit éreznek a határon túli magyarok.
NEM KELL HÁBORÚ, nyilván a Jobbikosok sem olyan hülyék, hogy háborút vívjanak egyszerre legalább három környező országgal, amiknek az összhadereje legalább 6x akkora mint a miénk.
Már régóta szajkózom a Wilsoni-elveket, de úgy tűnik eddig b@szott bárki is utána járni, hogy mi is ez.
Pedig ez egy nagyon jó eszköz lenne az etnikai revízió eléréséhez.
VAN ESZKÖZ, VAN CÉL, MÁR CSAK AKARNI KELL!
Második válaszoló:
Riszpekt ember! :)
Mit tenne a Jobbik?
Nem az USAnak ugrálna a Hungarian Army, hogy amíg a magyarok fedezik az amcsikat, ők begyűjtik amiért jöttek, a magyarokat meg hátrahagyják...Ennyi...
De legalább felfegyverzik AK-63 karabélyok helyett jobb taktikai fegyverekkel, az Amerikai Hadsereg. Ennyiben Riszepkt nekik.
US Army, US Army,
Ha pénz van akkor jöhet bármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!