A Jobbik szerintetek mit csinálna a Honvédséggel? És Trianon ellen?
0:09
Előre pesti srácok. Szerintem...
Trianonba csak a gyávák törődnek bele.
"Magyar föld e róna,
magyar vér áztatta!"
És az is lesz, és az is fogja áztatni!
A nemzet fája kiszárad, ha nem öntözik zsarnokok és hazafiak vérével.
Honvédség: valószínűleg bevezetné újra a sorkatonaságot-nagyon helyesen!
A honvédség arzenálját pedig bővítené, modernizálná-már jócskán ráfér!
"a Jobbik külföldi megítélése nagyon mélyen van. Ennek folyományaként az euró és a svájci frank az egekben lenne, ami a devizásoknak nem sok jót ígérne."
Kit érdekel mit mondanak külföldön? Rólunk van szó, nem másról. A devizát kár felhozni,mi lenne, ha.....
Azzal foglalkozz mi van most?! Orbán már elérte, h a béka s.gge alatt legyen a forint, nem kellett hozzá se a Jobbik, se a külföldiek.
Egyébként szerintem is 5-6 év után visszaállítaná a sorkatonaságot, ami nem egy elvetendő ötlet.
Aztán majd jönnek a rómaiak, és hivatkoznak a római birodalomra. Vagy az oszmán birodalom? De lehet, hogy az Osztrákok akarnak monarchiát.
Nekem van Szlovákiában Magyar rokonom (négy család), és a faluban is Magyarul beszélnek..stb. de, mindig elmondják, hogy köszönök szépen, ne kavarjanak a Magyarországon élő magyarok, mert ők nem akarnak Magyarországhoz tartozni, mert jelenleg nekik jobb szlovák magyarként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!