A fido-orbanista megalománia csődbe viszi az országot?
Figyelt kérdés
Az urizálásra elvert százmilliárdok a focira elvert ezer milliárd, meg a haveroknak azétosztott többezer milliárd, persze minden hitelből. Mikor fog borulni a bili?
Ha annyira "erősödik Magyarország", ahogy az agymosó propaganda reklámba hirdetik, miért állnak sorba százak/ezrek az ételért Budapest belvárosában?
2016. dec. 26. 14:00
14/22 anonim válasza:
"a Fidesz 2010-óta küzd azért hogy rendbe tegye az országunkat"
Lassan 7 éve "küzd" :D
Semmi nem történt azóta, sőt...
ROSSZABB LETT a helyzet!
Több a szegény, több fiatal vándorol ki ebből az országból, Viktor terrorban tart minket, nem engedi, hogy fellázadjunk a rendszer ellen, mindenhova Kubatov gorilláit küldi, a nagyobb Fideszes rendezvényeken ott vannak a provokátorok, elcsitítják az elkeseredetteket, Fidesz média uralom van az országban, a csatornákat megvette Vajna és Mészáros!
Diktatúra van!
2016. dec. 26. 14:07
15/22 anonim válasza:
#10: "Csődbe az elűző vezetés vitte az országot..." Mikor volt csőd? Vagy csak én maradtam le?
2016. dec. 26. 14:09
16/22 anonim válasza:
"Mikor volt csőd? Vagy csak én maradtam le?"
Ha azt nézzük, le maradtál...
Világválság volt akkoriban, csak ugye a Fidesz A Gyurcsány-kormányra kente, hogy ők idézték, amikor ez egyáltalán nem igaz!
2016. dec. 26. 14:14
17/22 anonim válasza:
Mi már 2006-ban megroggyantunk,a világválság csak a kegyelemdöfés volt.2006 között mi 1% körül növekedtünk csak miközben pl.Szlovákia elérte a 10%-kot.
2016. dec. 26. 14:23
18/22 anonim válasza:
2006-2008 között...
2016. dec. 26. 14:24
19/22 anonim válasza:
5 év múlva vissza kell fizetni a letelepedési kötvényeket, és folyamatosan az eladott Államháztartási kötvényeket, Kincstárjegyeket. Nem jönnek az EU-s pénzek, sőt! az eddigiek egyrészét is vissza kell fizetni, a kirótt büntetésekkel együtt.
2016. dec. 26. 15:12
20/22 anonim válasza:
Diktatúrákban nem szokás pénzügyi csődnek lenni. Szóval most döntsétek el, hogy melyik van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!