Ki hiszi el Kövér László kijelentését, miszerint "A 2010-es rendszerváltás óta Magyarország gyarapopdott és a családok is gyarapodtak"?
"olyanyira hogy a III. köztársaságnak vége"
Még csak a másodiknál tartunk. 1946-ban lettünk először köztársaság, ez 1949-ig tartott, és 1989-ben lettünk másodszor köztársaság.
(Az őszirózsás forradalmat szokták beállítani úgy, mintha köztársaság lettünk volna, de ez nem igaz.
A kormányt az a Magyar Nemzeti Tanács adta, amelyik pártalapon szerveződött meg, semmiféle alulról jövő demokratikus legitimitással nem rendelkezett. Magyarul megmondva nem szavazta meg őket senki, hanem saját magukat jelölték ki a saját maguk által kreált posztra.
Az ország hivatalos neve sem köztársaság volt, hanem 1918 őszétől népköztársaság, később a proletárdiktatúrában már tanácsköztársaság.)
"Ksh.hu"
Na, akkor bedőltél a mesének :D
A ksh statisztikákat ha tetszik, ha nem, a FIDESZ MANIPULÁLJA, hogy hihetők legyenek az adatok!
Nem furcsa az, hogy a KSH adataira mindig Matolcsy, Varga Misike és társai reagálnak? :D
Egyértelmű,a szegénység gyarapodik mindenhol.
Évente 4-5x járok haza de egyre jobban pusztul le az egész ország,és ahogy ismerőseimmel beszéltem nem igazán mondtak jó dolgokat az elmúlt pár évben a fizetés és gazdasági helyzetről,az egészségügyről meg ne is beszéljünk.
Nevettséges,hogy pár hónapja édesanyámat vittem korházba mert rosszul volt,egész életében fizette a tb-t,de ameddig nem lobogtattam meg a pénzt addig csak putri szoba volt és úgy bántak vele mint a kutyával.
utána érdekes mód lett szép szoba+tv illetve illedelmes nővérkék....
Én mai napig hányok attól ami ebben az országban van..
# 7/14 Időpont ma 20:58
Cserébe lett egy tucat új adó amit ugyanúgy te fizetsz, több amit emeltek, eladják az országot saját maguknak... ezek is tények, kár velük vitatkozni.
Kövér László az egyik legirritálóbb politikus.
Egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!