A magyar társadalom miért ilyen prűd?
Különösen, a nudizmus,exhibicionizmus terén.
Sem a nudizmus, sem az exhibicionizmus nem betegség.Hanem nagyon is természetes és egészséges.A ruhák tele vannak káros anyagokkal, főleg, amikor legyártják őket.
Egyáltalán nem elítélendőek, sőt inkább tisztelendőek azok, akik szeretik a természet közelségét.Szeretik megismerni a természetet és részévé válni.
A szomszédaink különösen prűdek.Állandóan feljelentgetéssel fenyegetnek, meg közszeméremsértésről ugatnak.
Ma például, teljes természetes emberi valónkban díszítettük a karácsonyfát.Erre az utcán elkezdtek mutogatni, meg bekiabálni, hogy fel leszünk jelentve.Mire jó ez?
Az a baj, hogy a magyar jogrendszer is ezek mellett a szűk látókörű, középkorias ,prűd emberek mellett áll.
Utolsó,őszintén megmondom,engem nem izgat ki lát be a lakásomba:))
Ha nem tetszik,ne költözz panelparkba,ahol egymás hegyén hátán állnak az épületek.
Szerintem nem direkt csinálják,hogy "nem húzzák be",hanem egyszerűen nincs mindig eszükben.
Akit ez nem érdekel,ne bámuljon.
Én is van,hogy átöltözöm a szobámban és nincs elhúzva a függöny(mert eszembe sincs ezen agyalni),lehet már látott valaki meztelenül,és?
Szerintem az már paranoia,ha valaki állandóan a saját otthonában arra gondol ki figyeli.
Aki ezt élvezi az akkor valami közterületen fog meztelenkedni.Vagy elmegy nudista strandra.
Én gyerekkoromban nyaraltam a nagynénéméknél és náluk teljesen elfogadott volt a meztelenkedés.
Persze nap közben nem mászkáltak meztelenül a lakásban,de este meztelenül aludtak,és pl a nagynéném este meztelenül ment a hűtőhöz egy kis nasiért.
Illetve tök természetesen ment be a felnőtt fia szobájába,aki meztelenül aludta az ágyon.
Én azt nem értem amúgy,hogy felnőttek miért akarják ennyire a gyerekek előtt a meztelenséget elrejteni,mintha valami bűnös dolog lenne.
Persze el kell magyarázni,hogy az utcán ezt nem lehet,de a saját otthonukban miért ne lehetnének meztelenek az emberek?
Ebből ugyan mi baja lehet egy gyereknek?Semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!