Ha Magyarország erősödik miért állítja az összes adomány osztó szervezet, hogy minden évben többen fordulnak hozzájuk?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 18:52
11/14 anonim válasza:
4-es, valószínűleg nem a gyerekcipőkből meg játékokból.
12/14 anonim válasza:
Statiszták járnak ételosztásra is. Én többször voltam már ilyen statiszta . Nem fizetnek sokat de ha szólnak hogy jönnek forgatni az Rtl től és szabadnapos vagyok mindig megyek. 2500 fél óráért nem is rossz plusz a kaja is elég jó
13/14 anonim válasza:
A kormány számára csak azok a fontosak akik tényleg erősödnek, tehát a propaganda (részben) igaz.
Mészáros, Tibrocz, Vanja, Habony, Németh...
14/14 Vazul1972 válasza:
Talán azért, mert ők arról beszélnek, amit tapasztalnak és nem propaganda szöveget "tolnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!