A szabadelvűek miért mondják a migrációellenességet szélsőjobboldali tulajdonságnak?
Igaz szélsőjobboldali az lenne, hogyha most azt mondaná, "fegyvert fel, bevonulunk Afrikába, mindenkit kiírtunk vagy táborba zárunk és benépesítjük a területet".
Ellenben, hogyha ellenzi valaki az afrikai, közel-keleti migránsok beözönlését, az nem szélsőjobboldali, hanem csupán az élettért akarja megvédeni.Igen, megvédeni, védekezni és nem leigázni,rabszolgasorba taszítani, elfoglalni.
Ők csak megakarják őrizni az életterüket olyannak, amilyen.
Kelet-Európa egyszer befogadott egy teljesen eltérő kultúrájú, színes bőrű dél-kelet ázsiai kisebbséget.És még most is mennyit szenvednek miattuk a "bennszülöttek",Bulgáriától Szlovákiáig.
Nem mondjak annak.
Te miert talalsz ki ilyen kamu dolgokat folyamatosan?
"Nem mondjak annak."
De, annak mondják.
Nem egyszer találkoztam már olyan véleménnyel, hogy "kötelesek vagyunk befogadni" "mindenkinek hadd legyen joga oda menni, ahova akar".
Bevándorlásellenes=náci
Az ő logikájuk szerint.
"Ellenben, hogyha ellenzi valaki az afrikai, közel-keleti migránsok beözönlését, az nem szélsőjobboldali, hanem csupán az élettért akarja megvédeni.Igen, megvédeni, védekezni és nem leigázni,rabszolgasorba taszítani, elfoglalni.
Ők csak megakarják őrizni az életterüket olyannak, amilyen. "
Ja, de aki meg be akar fogadni, az meg hazaáruló, soros-ügynök, brüsszelita elnyomókat kiszolgáló mocskos libsi.
Ez az egész kölcsönös.
"Nem egyszer találkoztam már olyan véleménnyel, hogy "kötelesek vagyunk befogadni" "mindenkinek hadd legyen joga oda menni, ahova akar". "
Ugyan. Ezeket ti talaljatok ki, aztan mutogattok ra, hogy ez a liberalisok velemenye.
na ez egy ordas nagy baromsag.
"Ugyan. Ezeket ti talaljatok ki, aztan mutogattok ra, hogy ez a liberalisok velemenye. "
Mutass olyan liberálist, aki befogadásellenes, nem támogatja a "sokszínűséget".
Nem tudsz mutatni, mert ilyen nem létezik.
"És ez hogy kapcsolódik össze a hazaárulóval és magyarellenességgel?"
Írtam a kérdésben ilyenről?Nem.Akkor meg minek kapcsolod ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!