Donald Trump mikor jön már Magyarországra?
Én nagyon tisztelem őt.
Tanult, intelligens ember, akinek van üzleti érzéke.
Amért tisztelendő, hogy legyőzte Soros György emberét,Clintonnét.
Az összes hippi,liberális,pedofil összeségében véve szociális igazságharcos Clintonnét támogatta.Így igazán forradalmi, hogy Trump ekkora ellenszélben győzött.
A nemzetnek hatalmas megtiszteltetés lenne, hogyha Trump idelátogatna.
@08:36
Nem baj, ide is tökéletesen illik. :-D
A kérdezőnek amúgy sem megy igazán még a trollkodás sem, ha el akarja hitetni, hogy egy ekkora bunkót mint Trump valóban tisztel, akkor nem kellene ennyire magasztalni őt.
A túlzott dicséretek mindig az ellenkező hatást váltják ki, mint amit szeretnének.
2#
Seagal?:D
Amúgy nem tudni, egyedül Trump első megállója biztos, az pedig Kanada lesz, ugyanis van egy hagyomány, miszerint a frissen beiktatott amerikai elnök először Kanadába kell, hogy ellátogasson és meg kell koszorúznia valami emlékművet. Hogy utána hova megy azt nem tudni még, de, hogy Magyarország nem lesz ott az első húszban abban biztos vagyok.
Orbán meg csárdásozik: egyet jobbra: Putyin, egyet balba Trump
Utána meg jöhet a bokázós, mert majd mindkét oldalról kapja az ostorcsapásokat.
Tiszteld nyugodtan, de ha kérhetem, ne menj majd itthon szavazni. Mert akkor a büdös életben nem lesz itt jobb semmi csak egyre rosszabb.
Engem az se érdekel, ha téged megtiszteltetés ér, de kérlek, engem hagyj ki abból is. Nem mesélem el engem ekkor mi érne. Olyan csúnyán nem beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!