Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elképzelhető hogy...

Attilav kérdése:

Szerintetek elképzelhető hogy 2018-ban kényszerből megszavazzák a baloldalt?

Figyelt kérdés

Tehát hogy 2018-ban az ellenzék protest szavazatokkal mégis hatalomra kerül, attól függetlenül hogy érdemesek e rá vagy sem.

Hogy látjátok? Kormányváltó protest hangulat van most az országban?

2016. dec. 21. 15:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
75%

Idióták próbálkozó kislétszámú gyülekezete!

[link]

2017. jan. 8. 17:39
 32/33 anonim ***** válasza:

"Olyan baromsagokat irnak egyesek,hogy a kormany feldaralz

ta az ellenzeki sajtot.AZ orszag legnezetebb hiradoja az RTL egyertelmuen kormanykritikus,csakugy mint a ihr tv,a legolvasotabb internetes hirportalok is (hvg index Stb) normalis ember nem gondolja komolyan hogy itt akarmilyen kormanyvaltas lesz."

Értelek. Én mondjuk úgy tudtam, hogy a Népszabadság volt a legolvasottabb országos napilap, és portál is, és mi lett belőle? Alapos munkához idő kell, és pénz is persze. De azért kell is egy-egy mutatóba. Kérdésem csak az, hogy

- mennyi kormánykritikus volt 2010-ig, és mennyi van most?

- mennyi baloldali volt 2010-ig, és mennyi van most?

- mennyi jobboldali volt 2010-ig, és mennyi van most?

- mennyi egyértelműen kormánypárti volt 2010-ig, és mennyi van most?

- És melyik milyen arányban kap kormánytól támogatást, megrendelést...

A gondolkozás kicsit összetett dolog, és a csőlátás semmiképpen nem segíti.

2017. jan. 10. 00:54
 33/33 anonim ***** válasza:

És hogy tovább kombináljam a kérdésözönt:

2002-2010 között hány jobboldali, ill. kormánykritikus nyomtatott vagy elektronikus média szűnt meg? Azok olvasottsága mennyi volt?

Csak úgy összehasonlításképpen. De mint írtam, a körültekintő gondolkozásmód nem mindenki sajátja.

2017. jan. 10. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!