Szerintetek elképzelhető hogy 2018-ban kényszerből megszavazzák a baloldalt?
Tehát hogy 2018-ban az ellenzék protest szavazatokkal mégis hatalomra kerül, attól függetlenül hogy érdemesek e rá vagy sem.
Hogy látjátok? Kormányváltó protest hangulat van most az országban?
"Hol vándorolnak, hogyan? Forrás? "
Ha hallgatod a Kossuth Rádiót és társait, akkor ott szinte minden nap hallod, főleg kora reggel és délután, a Határok nélkül c. műsorban, ahol mindig a Fidesz kormányt dícsérik, hogy "Kárpátalját", Erdélst/Székelyföldet a Magyar kormány x milliárddal támogatja az iskolákat, sportot, egészségügyet stb...
Hallgasd meg és meg tudod, hogy nem kamuzok és nem provokálok!
"De pedig buktatok, és képtelenek vagytok összeszedni magatokat! Ez a pártjaid hibája."
És elmondod nekem, melyik párthoz tartozom???
Megmondom neked, EGYIKHEZ SEM!!!
Meg egyébként is, mi közöd hozzá?
Ha valaki nem ért egyet azzal, amit ez a nyomorék, ámokfutó Viktor mond, ugat, akkor "tetves migránspátyolgató mocskos ballibsi" vagyok? :D
Ne legyél ilyen szánalmas!
"a Határok nélkül c. műsorban, ahol mindig a Fidesz kormányt dícsérik, hogy "Kárpátalját", Erdélst/Székelyföldet a Magyar kormány x milliárddal támogatja az iskolákat, sportot, egészségügyet stb..."
Hát azokat nem fogják dicsérni akik 23 millió románnal uszultak ellenük....
"Meg egyébként is, mi közöd hozzá?
Ha valaki nem ért egyet azzal, amit ez a nyomorék, ámokfutó Viktor mond, ugat, akkor "tetves migránspátyolgató mocskos ballibsi" vagyok? :D
Ne legyél ilyen szánalmas!"
Pont nem érdekel milyen párthoz tartozol, attól még képtelenek lesznek a viktor sleppjét leváltani.
Szerintem esélytelen az, hogy 2018-ban baloldali vagy akár jobbikos kormány legyen, marad a Fidesz. Remekül működik a testre szabott választási szabályok, és már szinte minden komolyabb ellenzéki ill. független sajtót bedaráltak, vagy magukévá tettek, amelyik kicsit is foglalkozott a politikával.
Ettől függetlenül vagy inkább éppen ezért akármennyire kormányzásra alkalmatlan bármelyik ellenzéki párt, szerintem rájuk kell szavazni. Kormányra biztos, hogy nem kerülnek, viszont nem mindegy, hogy 2/3-os vagy 1/2-es fidesz-rémuralom van.
Kormányváltó hangulat azért nincsen, mert a Fidesz szándékosan annyira nyíltan és cinikus módon lopja szét az országot, hogy az emberek már teljesen belefásultak. 3 napig hír párezer-milliárd ellopása, aztán kuss, mert tehetetlenség van. Lengyelországban ezredennyiért is karóba húzták volna a kormánypártiakat.
Olyan baromsagokat irnak egyesek,hogy a kormany feldaralz
ta az ellenzeki sajtot.AZ orszag legnezetebb hiradoja az RTL egyertelmuen kormanykritikus,csakugy mint a ihr tv,a legolvasotabb internetes hirportalok is (hvg index Stb) normalis ember nem gondolja komolyan hogy itt akarmilyen kormanyvaltas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!