Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is az összes...

Szerintetek is az összes rosszért magyarországon Fethullah Gülen és Soros tehet?

Figyelt kérdés
Akik szövetkeztek Gyúcsánnyal?
2016. dec. 21. 14:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
44%

+ am nehogy azt hidd, hogy a nyomorgás csak az emberek bűne. Jó rész igen. DE a mindenkori kormányok mindennel fogalalkoztak, csak az oktatással nem. Pedig 100 jó példa lenne pl. az új német vagy éppenséggel a finn rendszer. Ez túl a 27% áfa mellet a vállakozókat olyan járulékok terhelik, hogy a minimálisan elvárható 600-700 eurós nettó fizetés alkalmazottankénti kitermelésére jó gazdasági környezetben sincs semmi esély (más részről a válalkozók inkább benyelnék a pénzt, mintsem a fizetést javítanák fel).

Lehet mondjuk ezekre kéne koncentrálni ahelyett, hogy soros pénzeit monitoroznák 24/7-ben. Biztos ez is nagyon fontos, csak nem látom, hogy tudnánk ezzel kijönni a gödörből. Acsarkodni viszont az elmult 26 évben kiválóanmegtanult mindenki, persze a korábbiakat sem kellet félteni.

2016. dec. 22. 17:19
 42/48 anonim ***** válasza:
89%

ma 12:20

george series, végre, itt vagy! :D

2016. dec. 22. 17:51
 43/48 anonim ***** válasza:
12%

"A 888 írja le, amit tudni érdemes... pártszolga, erre nincs jobb kifejezés. "

hát sajnos az átlátszó nem akart a saját finanszírozását tekintve oknyomozást folytatni...

2016. dec. 22. 19:19
 44/48 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy elég komlex érvrendszer. Kérlek folytasd még annyira hallgatnám.

Ahhoz hogy soros mit kezd a pénzével, neked semmi közöd. Ahhoz, hogy a hatalom mit kezd az álltalad is befizetett adófrintokkal már annál inkább. Ráadásul, ha egyetlen ember, meg a másik zsidónevű faszi ilyen szörnyen nagy galibákat tud okozni egymagában, akkor nem értem megint csak, hogy orbánék hogyan számíthatnak alkalmas kormányzó erőnek.

Nektek egész egyszerűen az fáj, hogy van olyan akik nem ugy gondolkodnak ahogy ti. Nem vagytok semmivel jobbak mint azok akiket utáltok. Ez abból is látszik, hogy a rohadt hosszú kommentből amit idebiggyeszettem ennyit fogtál fel. Rettentően együgyű vagy ez ebből látszik.

Ezért mondom. El kell venni a szavazati jogot azoktól akik annak gyakorlására nem alkalmasak. Tanulni mindenki tud 60 alatt így bizonyos vizsgák letételével bárki megszerezhetné ezt a jogot. Ostobák ellen csak szigrral lehet érvelni, mert a szót nem fogják fel.

2016. dec. 22. 20:03
 45/48 anonim ***** válasza:
18%

Már miért ne lenne közöm? Soros a migráns simogatás támogatásával konkrét gazdasági kárt okozott. Tehát nagyon is van közöm hozzá.

"akkor nem értem megint csak, hogy orbánék hogyan számíthatnak alkalmas kormányzó erőnek. "

persze hogy nem, hiszen tanulatlan vagy

nem baj, te is írtad, hogy 60 alatt még semmi sincs veszve :)

"Nektek egész egyszerűen az fáj, hogy van olyan akik nem ugy gondolkodnak ahogy ti. Nem vagytok semmivel jobbak mint azok akiket utáltok. Ez abból is látszik, hogy a rohadt hosszú kommentből amit idebiggyeszettem ennyit fogtál fel. Rettentően együgyű vagy ez ebből látszik. "

ezt mond el a fickónak a tükörben

2016. dec. 22. 20:43
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Megint csak, mindkét oldal jellemző cinizmusa. Ostobák tömegei használják hamisan azok ellen aki jobb vagy baloldalon ( ne adj isten oldalfüggetlenül) akármit is "valóban" tenni szeretnének azért, hogy az ország működjön.

Legyen, fordítsd az ellenem a saját logikám, afelől, hogy buta vagy mint a sääg. Menjen.

Migránsok: nagyon sok baj van velük, szerintem ezeknek az embereknek semmi keresnivalójuk nincs az Eu ban. Azért, mert nincs nyelvtudásuk és nincsenek meg a szakamai kompetenciáik. Ennyi, továbbá kulturális különbségek terén nem eléggé befogadóak.Egyszóval Eu szempontjából nem kompaktak.

Pontosan hol nyomul ezen a területen, ha megkérdezhetem ez a szerencsétlen vénember? Mely szektotkban okozanak "konkrét" gazdasági deficitet? Talán... talán.... az emberjogi kérdéseket ideje lenne nem a ostobáknak, hanem praktizáló jogászoknak megtárgyalni. Nekem ez a véleményem. Megint csak annyit mondtál, hogy Soros-Konkrétan-gazdaságikár. Részlezetd kérlek. Mert én az elmúlt 3 év GDP- vben nem igazán azt a pár (európai viszonylathoz viszonyítva meg főleg) szerencsétlen trógert látom aki idáig elvergődtek isten tudja honnan, hanem az inkompetenciát méghozzá elsősorban a lokális kisvállakozók lekorlátozásában iletve abban, hogy nem költenek eleget a felnőtt lakosság célirányos átképzésére. Aki nem ide való, azt ki kell rakni a ába. Én ezt igy godnolom. Aki idevaló, annak tervetuola!

A többihez inkább nem szólnék hozzá. Az ilyen jellegű kreténkedést meghagyom az olyan embereknek akik olyan homályban élnek, hogy világukat nem tudják, ha kevesebben lennétek, nevetnénk rajtatok, mert viccesek vagytok. Sajnos, azonban kezdtek a fejünkre nőnni :(

2016. dec. 22. 22:14
 47/48 anonim ***** válasza:
19%

a soros-kitartottak a migránsválság kezdete óta azon vannak, hogy magyarországot a külföldi sajtóban balkáni helyként írják le, ahol "így bánnak szegéééény menekültekkel"

de úgy általában orbánt is szívesen diktátorozzák

aztán meg ha az embereknek elege van ebből akkor "úúúr isten tért hódít a populizmus"

2016. dec. 22. 22:24
 48/48 anonim ***** válasza:
#47 Hogyha nem bír neked feltűnni, hogy a Fidesz populista, akkor számodra már késő.
2016. dec. 22. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!