Szerintetek is az összes rosszért magyarországon Fethullah Gülen és Soros tehet?
Trolololololo hohohohoho....
"Egy troll, lent a pincében!"
"A régi szép időkre! "
Jaja, amikor a tüntetők gumi kacsákat vittek Bajnai Gordon elleni tüntetésre. Végül is tényleg tökre egyformák.
https://www.youtube.com/watch?v=DVg2EJvvlF8&ab_channel=rinco..
Minden jobboldalinak ajánlom ezt a számot.
"Libatolvajok vagytok! és csak Hazudtok!
A minisztereket demokratikusan választják"
Mert, a te drágaságos Viktorkád, akinek székletes kis valagáját nyalogatod örömmel, ő nem lopott?
Azt mondod, hogy "A minisztereket demokratikusan választják"???
Valamelyest igen, ebbe egyetértek veled!
De Orbán Viktor CSALÁSSAL nyeri a választásokat!!!
Hogy miért?
Mert a világ magyarságát arra SZÓLÍTJA FEL, HOGY CSAK A FIDESZRE tegyék az X-et, mert akkor lesz jutalmuk e földön és elhozza nekik a kánaánt!
Mit gondolsz, miért megy hónapok óta, lassan már Karácsonykor is a migránsozás és félelemkeltés?
Azért, hogy "Jajj, nehogy a ballibsik legyenek hatalmon, mert beengedik a migréneket, ide telepítik őket, hogy aztán minden magyart kiírtsanak, így inkább Viktor" :D
Sok oylan idióta hülye van az országban, mint TE, PROVOKÁTOR, akik elhiszik azt a mesét, hogy "3-as szintű terrorkészültség van Magyarországon, mert jönnek a migránsok" :D
Tényleg olyan hülye vagy?
Hány migránst láttál te, őszintén?
Én mondjuk egyet sem, mert a román határnál lakok ugyan, de eddig egy migránst nem láttam jönni errefele...
Ne legyünk már ilyen balfékek!
Ja, másik, ami a választásokat illeti, Orbán Viktor kedve szerint módosítgatja a választási törvényt, hogy csak NEKI KEDVEZZEN!
Nem kell mindn héten, hónapba módosítgatni a törvényeket!
"Szánalmasak vagyok LIPSIK!"
Helyesbítek...
Ezt akartad írni, hogy "Szánalmas vagyok LIBSIK!"
Jellemző is rád, hogy ilyen provokatív, gusztustalan kérdést teszel fel!
Szánalmas senkiházi vagy!
Köszönjük bejelentésed, a kérdés törlésre kerül!
Kádár népe mingyárt sírva fakad
"A nemzetközi helyzet egyre fokozódik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!