Vajon a magyarok lebirkázása nem rasszizmus?
Speciel én sváb vagyok. Annak idején, a második világháború után a hozzátartozóimmal együtt meg is fizettük annak az árát. Úgy vélem azonban, hogy mint magyar állampolgárnak jogom van tudni, hogy miért nevezik sokan a magyarokat birkáknak.
Ami pedig a provokatív kérdéseket illeti, hogy kik, hol és mikor birkáztak, annak megállapítását hagyjuk meg a hatóságok számára.
"Ha magyar "birkáz" magyart, az nem rasszizmus. Amúgy tudsz név szerint említeni valakit, aki "birkázott"?"
Hallod, ez egy anonim oldal.
12:
Aha, tehát csak az a magyar, aki politikailag a te oldaladon van, ugye? Én épp ezen hozzáállás miatt tartom 2002 óta az összes "jobboldalit" hazaárulónak.
"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel."
Meséljetek már, milyenek azok a jellegzetes magyar rasszvonások, amik alapján a magyarokat hátrányosan megkülönböztetik? Ja, hogy ilyenek nincsenek?
Ostoba parasztok, azt se tudjátok mit jelent a rasszizmus, menjetek inkább vissza havat lapátolni ti tanulatlan ártányok.
"már csak annyival kellene konkretizálniuk, hogy a magyar liberálisok birkák"
Tudtommal nem a liberálisok szavazták meg a mostani hatalmat...
21:
Hát akkor a magyarok nem sokan lehetnek, mert kevés olyan ember van Magyarországon, aki nem birkázta volna az összes magyart legalább egyszer. A "jobboldaliak" akkor, amikor a "baloldal" volt hatalmon.
Nem lehetne inkább azt, hogy ne akarja senki sem megmondani, hogy szeronte ki a magyar? Vagy azzal a 15 millióval tűl sokan vagyunk, feltétlenül szűkíteni kell egyesek szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!