Mi értelme van a lőtér építésnek?
Most fognak 190 valamennyi lőteret építeni. De mégis minek? Mi értelme van? Az embereknek nem lehet fegyvere, nincs is rá pénze. A lőterek jó bulik ( mindenféle fegyvert kipróbálni ), de drágák, nincs az embereknek rá pénze.
Akkor mégis mi értelme van? Engedélyezik a fegyvertartást? Svájci mintájú sorkatonaságot vezetnek be?
10.
A civilek ne férjenek hozzá. Az SA, SS a náci rendszer erőszakszervezetei voltak.
Én amikor elmentem egy lőtérre, a kutya nem kérdezte a politikai hovatartozásomat.
Lehettem volna - bocsánat az elrettentő példáért - de akár DK - s is.
12.
Akkor most már értem. A szoci rendszerben több volt a lőtér (?) és ettől már nem is volt diktatúra. Ámbár ebben nem vagyok annyira biztos, volt lőtér persze - munkásőröknek.
A lőtereken kívül nincs is más mérce, diktatúra van - e vagy nincs.
Ja, mert ugye nem éppen a szélsőjobbra jellemző a fegyverimádat...
Na ez vegre egy jo es olcso otlet
Egy loter relativ olcso es egesz konnyen visszahozza az arat szvsz
Alfoldunk van sok ret es mezo
Csak arra kell oda figyelni h a fakat ne vagjuk ki es az allatokat a leheto legkisebb mertekbe zavarjuk (megpersze az emberek se AK ropogasra ebredjenek)
Egy loternek sok pozitiv tulajdonsaga van nem ertem miert kene ellenezni
Inkabb mint h a sok botlabu focistanak epitsunk milliardokert stadiont ami visszase hozza az arat es csak a falu focicsapatja jatszik benne meg a kulturalatlan ultrak dobaljak a szekeket utana meg felholtra verik egymast a bejaratn
"összesen 27 milliárdot költenek rájuk, darabonként nagyjából 130-140 milliót."
Azért azt egy kicsit soknak érzem.
16 os vagyok
Ha ennyi pent kiszornak ilyen egyszeru dolgokra akkor ez azt bizonyitja h megy mutyilopaskorrupcio ezerrel
Ennyi penzbol ha csinaljak remel Javelinnel meg SCAR-al lehet majd loni
Amugy le pontozas nagyon megy...van akinek erre all fel
Egeszsegere akkor:)
16 os vagyok
Ha ennyi pent kiszornak ilyen egyszeru dolgokra akkor ez azt bizonyitja h megy mutyilopaskorrupcio ezerrel
Ennyi penzbol ha csinaljak remel Javelinnel meg SCAR-al lehet majd loni
Amugy le pontozas nagyon megy...van akinek erre all fel?
Egeszsegere akkor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!