Miért kell a kormánynak bizonygatni, hogy az ország "ERŐSÖDIK"?
Akárhova kapcsolom át a TV-t, vagy a rádiót, mindenütt az agymosással lehet találkozni!
Van, aki elhiszi ezt a mesét?
sajnos a kérdező nem teljesen beszámítható, de ezzel nagy probléma nincs, csak lehetőség szerint a véleményét tartsa meg inkább magának, ill. szűk környezetének, akik vevők erre a bicskanyitogató stílusra, gyalázkodásra.
elvitathatatlan, hogy a kórházak állapotával komoly problémák vannak, elvitathatatlan az is, hogy nem megfelelő az orvosok, nővérek, ápolók bére. az is egyértelmű, hogy vidéken számos kórházat újítottak fel - egyébként EU-s forrásokból.
nagy itt a lemaradás, csak azt kellene felfogni még az ilyen, rendkívül tájékozatlan, csak a pártmantrát ugató embereknek is, mint a kérdező, hogy ez nem úgy megy, hogy most hatalomra kerül 2018-ban mondjuk a baloldal, és akkor lám, 1-2év alatt helyreteszik az egészségügyet. meg lenne lepődve a kedves s mélyen tisztelt kérdező, ha látná, mennyi megy egy évben az egészségügybe, érdemesebb lenne tájékozódni, szakértőket meghallgatni, nem feltétlenül a DK, vagy a 444.hu egyik írásának hatására anyázni.
rendkívül érdekes továbbá, hogy én kaptam meg, miszerint valami agymosott fideszes vagyok, noha a kérdező kezd bele elmebeteg orbánozásba, én egy szóval nem gyaláztam a jelenlegi ellenzéket, csupán mindenre alkalmatlannak tituláltam. ez leginkább annak szólt egyébiránt, hogy ellenzékből teljesen súlytalanok, nem jelentenek a túlnyomó többség számára valós alternatívát, illetve nem tudják kihasználni, hogy sok embernek elege van az Orbán-érából - de azt elfelejtik baloldali elemzők, hogy a bizonytalanok jelentős része a Molnár-Gyurcsány-Szigetvári hármast még annyira sem szeretné vissza, mint OV hatalmán stabilizálni.
de ha már megkérdezted, kedves kérdező, hogy mennyire tetszett a baloldali kormányzás és mindenért GYF a hibás vagy sem. nem tetszett, és nyilván nem.
jobb kormányzásnak tartom a jelenlegit, még akkor is, ha komoly árnyoldalakat lehet felfedezni, ha nem is tetszik a jelenlegi kormányzat számos megnyilvánulása, kormánytagok magatartása, cselekedete. ezzel együtt az optimális választás mégis a Fidesz. én azt mondom, bár lenne jobb, én lennék a legboldogabb (na jó, elnézve a kérdezőt, nem), ha hnap elzavarhatnánk Orbánt és bagázsát, hiszen annyi gazságot elkövettek, hogy megérdemelnék. de mondom, jelenleg ők a legjobbak Magyarország számára. ez nem is annyira az ő dicséretük, mint a többiek kritikája..
és nagyon egyszerű volt propagandának minősíteni a felsorolásomat, de kíváncsi lennék egy tételes cáfolatra azért. jó lenne már, ha Magyarországon milliók rájönnének, hogy a politika-gazdaság nem olyan egyszerű, hogy meghallgatják 35 másodpercben, Bokros Lajos hogyan szidalmazza az adott lépést. nem olyan egyszerű, hogy ha elkönyveljük, hogy OV egy korrupt szemét hazug, akkor az is következik ebből, hogy minden egyes lépése rossz, téves.
ja és még annyit, hogy ez az oldal szerintem nem arra való, hogy feltegyek egy olyan kérdést, amire magam is tudom a választ, illetve szeretném, ha csak az én felfogásomhoz hasonló válaszok érkeznek.
mit vártál, ember? hogy mindenki leírja, "rohadtcsúnyakorruptgazemberek, vesszen mind, takarodjatok, loptatok eleget, dunába velük, ezeknél a ferike is jobb volt, náci törpediktátor?" és akkor menne a felpontozás, és megnyugodnál, "na lám, mennyire igazam volt, én is épp így gondolom, de okos vagyok".
DIFFERENCIÁLT GONDOLKODÁS, EZT JAVASLOM NEKED.
de hiába, mert Te egy menthetetlen ember vagy már, nem is neked írtam igazából, hanem hátha olvassa más is.
tegnap 23:29
Örülnék, ha nem provokálnál!
Én csak feltettem egy kérdést, amire értelmes válaszokat várok, nem pedig pökhendi, primitív stílusú kommenteket akarok olvasni, látni!
"1-2év alatt helyreteszik az egészségügyet. "
1-2 hét alatt tudnék komolya változásokat elérni bármilyen területén a problémáknak...
De ha neked Orbán az ÁSZ és ahhoz képest az MSZP meg az ellenzék hülyék összegyűlése akkor a menthetetlen te vagy haver azért azt érzed, nem?
"jobb kormányzásnak tartom a jelenlegit"
Miért, mert te örülsz annak, hogy egy plébánost "Soros-bérencnek" szólítottak a hívek, mert menekülteket fogadott be és látott el?
Tudod, hogy ez az idegengyűlölet mind Orbán Viktor agymosásának eredménye?
Ennyire sík hülye ne legyél már, öregem!
És az neked "jó" kormányzás, ahol a magyarországi szegények egyre szegényebbek, kilakoltatás előtt állnak?
Ahol a Questor és Kun-Mediátor károsultak egy fillért nem látnak többé???
Az "jó" kormányzás, hogy súlyos milliárdok landolnak a fociba, stadionokra, Ukrajnába és Romániába (Erdély, Székelyföld)???
És az normális, hogy hónapok óta meg kell emlékezni az '56-os eseményekre, még KARÁCSONYKOR IS???
Nem kell mindig a migránsokról és a terrorizmusról fröcsögnie a kormánynaki!
Arról meg nem szólnak, hogy a diákoknak és a kórházi dolgozóknak be kell fogniuk a szájukat, hogy még véletlenül se tudja meg ország-világ, hogy milyen nagy a baj az oktatás és egészségügy terén!
Televízió és rádióállomásokat vásárol meg a Fidesz, hogy a tetves patkány Viktor szavait kelljen mindenkinek hallgatnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!